ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Обсъждат новата емблема на Ботев на 30 юни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:33 / 21.06.2010Коментари (94)16806
©
Титулярните и резервните екипи на Ботев за новия сезон
На събранието на членовете на сдружението ПФК Ботев на 30 юни ще бъде обсъждана смяната на емблемата на клуба, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Целта на тази промяна е, че правата върху досегашната емблема се държат от Димитър Христолов и неговото фалирало акционерно дружество. Оказа се, че логото, което стои върху членските карти и бе анонсирано преди дни е само пробно и временно, за изпълнението на някои актуални проекти на клуба. До 30-и ще бъдат разгледани и обсъдени всички предложени варианти, когато всички фенове, платили членския си внос от 240 лева, ще гласуват за новата емблема.

Вече са поръчани новите екипи на клуба, като титулярните ще са в жълто-черно райе, а резервните в черно, със златист кръст на гърдите. Освен екипи за игра, ще се закупят и тренировъчни екипи, сакове и друга екипировка.

Най-вероятноят старши-треньор на "канарчетата" Марин Бакалов заяви, че до сряда ще е ясна селекцията на тима, а до 1 юли и подготвителните лагери. Тогава ще се представят и хората в структурата на клуба.

Уточнение във връзка с емблемата пък даде юристът Мария Аргилашка. Тя заяви, че по закон клубът се нуждае от нова емблема, която да се различава по няколко параграфа от използваната до сега от дружеството на Христолов. В нея трябва да има нов словен елемент, който до сега бе "ПФК Ботев" и изписване на годината на създаване на тима - 1912, форма на емблемата, която бе щит, а се препоръчва сега да е с друга форма, както и различно оформление на разилчните елементи, като по този начин двете лога да бъдат лесно различими с просто око, за да не могат да бъдат сбъркани.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
още малко колеги ЛОКОМОТИВЦИ, и омразния БОТЕВ няма да ФИГУРИРА В КЛАСИРАНЕТО.даже и на последно място да е,пак ни дразни.нека за МНОГО ДЪЛГИ ГОДИНИ да изчезне от класацията на А група. там пловдив да бъде представен от единствения истински пловдивски отбор ЛОКОМОТИВ
-1
 
 
НЯМА ТАКЪВ СМЯХ : Проектоселекцията за представителен тим на Ботев преустанови тренировъчните занимания. Временният им старши треньор Марин Бакалов обяви кратка ваканция, тъй като голяма част от футболистите поискали да ходят на море.
Цъкам минуси на буферите :)
на 23.06.2010 г.
-1
 
 
Според мен т.нар. "резервен" екип е доста неудачен. С него се предполага да играем срещу съперници,които същи носят жълто-черно. Е,с този екип няма как да стане.
-1
 
 
не разбирам, защо е този бежов кръст върху черната фанелка ?!?!?!
-2
 
 
Само мен ли не ме кефи резервния екип ?! Като гледам какво масово възхищение е настанало и се плаша.....Първо, що за тъпотия би било да играем с фланелки, на чиито лице се мъдри религиозен символ ?! Да не сме отбор на църковното настоятелство или на духовната семинария ?!?! Или пък сме някакви кръстоносци, тръгнали на поход...И ако ние играем с кръст на гърдите,то феновете на Анадолско-Кюстендислата кюмюрмашина, веднага ще реагират и ще извядят от раклите на анадолските си бабаи, шортите с турския полумесец на г*за ! получава се тотално религиозно разделение и Пловдив ще стане арена на религиозен фундаментализъм и масови кръвопролития :))) никой не иска това, нали :) Мен лично онова шахматно каре по времето на "брокерите" ми радваше окото много повече от този глупав кръст...Религията е анахронизъм и съм крайно против по екипите на любимия ми отбор да има такива символи.....Титулярния екип си е ОК ..препратка е към шампионския екип от 67-ма .... Аз лично бих си купил него от фен-шопа ;))
+5
 
 
Емблемата трябва да се различава съществено от Христоловата.Затова предлагам да е по-близка до най-старата емблема-кръгла.Задължително с надпис "ТОЙ НЕ УМИРА!" както е на емблемите на Ливърпул,Евертън и др. англ. клубове.
+3
 
 
Страхотни екипи и двата предложени си заслужават! Дано всичко стане и започнем на 15.08.2010 г, с някой от тези екипи на стадион "Ботев", моля се да не ни спретнат някой номер! Ако всичко стане, трябва да настояваме първия мач да е на "колежа", да има много публика настроение и радост!!!!!
+4
 
 
и двата екипа са страхотни,такива каквито ни се полагат
-2
 
 
нито един коментар за емблемата.....да не би да ви харесва????
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: