ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юноша на Реал (Мадрид) идва в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:58 / 18.06.2010Коментари (22)7241
© Plovdiv24.bg
Златински (крайният в дясно) е близо до завръщане на "Лаута"
Както Plovdiv24.bg вече писа, "Лаута" пристигат двама испанци, единият от които е юноша не на кой да е, а на Реал (Мадрид).

25-годишният нападател Антонио Мехияс Гаспар прави първите си футболни стъпки в шокалата на Кралския клуб. До миналия сезон той играе в словашкия Кошице, а преди това носи екипите на нискоразредни отбори в родината си. Вторият испанец пък е халф. Става дума за 27-годишния Хосе Мартинес Оя. За последно той е бил в Конкенсе в Сегунда дивисион Б. Това е третото ниво на испанския футбол, като според местните медии се е справил много добре през миналия сезон.

"Нямам търпение да се запозная с новите ми съотборници. Искам да постигна много успехи с Локомотив Пловдив", коментира Оя пред испанската преса. В кариерата си той е играл още за Алкал, Атлетико Мадрид Б и Марбея. Според самия Оя му остават само медицински прегледи, докато от Локомотив са категорични, че искат първо да го видят в игра. Това важи и за останалите чужденци, които попаднаха в полезрението на треньорския щаб.

В Пловдив вече пристигнаха трима уругвайци. Това са централният нападател Мауро Алдаве Бенитес, полузащитникът Хавиер Гуарино и защитникът Хосе Фернандес.

По-рано клубът парафира договори с три нови попълнения - защитниците Емил Аргиров от Спартак (Пловдив) и Васил Стефанов от Несебър.

В същото време Гонг съобщи, че размяната на Писаров И Христо Златински вече е факт, като последния идва на "Лаута". От ръководството на "смърфовете" все още отричат този трансфер, който обаче изглежда все по-вероятен.

Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Бенитес мисля, че ще ни пасне има клипове доста добре отиграва топките и с глава е доста добър
+8
 
 
А бе дай Боже тази година да Ви е по-спорна от миналата!...Желая Ви го от все сърце,нищо че съм от Ботев...По-важното е че съм от Пловдив!!!А на нашите им желая много успехи по пътя на завръщането си към А група и дай боже скоро дойде времете когато и двата ни отбора играят в Европа....Стискам им палци!!!
+5
 
 
Ще направим отбор,сигурен съм в това.Понякога наистина се поглежда и към другите държави,защoто нямаме футболисти,които да изпъкнат с качества,но важното е да се защитава фланелката на ЛОКОМОТИВ Пловдив.Ех,кога,ще избликне новия Христо Колев (Бащата),кога...?
+5
 
 
всичко си върви добре и скоро отново Локо пд ще бъде отбор с претенции.СТадиона ще стане и отбора ще има всички условия за нещо голямо.
на 19.06.2010 г.
+8
 
 
Пак ще направим сериозен отбор!Само млади момчета трябва да се купуват и най-добрите таланти от другите пловдивски отбори.САМО ЛОКО ПД!
+6
 
 
Защо не взимаме Камбуров. Сега има слух за Черно Море. Какво става? Ако черно море го вземат значи няма толкова високи финансови претенции. Може би причината е друга. Не ми се вярва, че Бонев го е страх Камбуров да не го надмине по голове и мачове. Защо не се преговаря с Камбуров?
+5
 
 
Радвам се,че Ицо се връща,дано и някой от другите става!
+5
 
 
Ицоо Златински,един е Ицо Златински ...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: