ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Треньорите от ДЮШ-а на АД-то на Христолов преминават към сдружението
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:53 / 18.06.2010Коментари (39)7796
© Plovdiv24.bg
Треньорите от детско-юношеската школа на формациите на Ботев, които към момента се водят на щат към АД-то на Христолов ще се срещнат с членовете на Управителния съвет на сдружението "ПФК Ботев Пловдив". Целта на срещата ще бъде треньорите и децата от школите да преминат към сдружнението. АД-то на Христолов към момента е без никаква дейност, а школите от повече от година не са виждали и лев от фалиралия бизнесмен.

Plovdiv24.bg припомня, че последните месеци школата на практика се издържаше от парите на треньорите, които не получаваха и заплати, както и родителите, които заедно събираха пари за съдийски такси и пътни разходи. През пролетта с финансова помощ се включи и столичния бизнесмен Георги Георгиев.

Утре ще бъде първото събрание на членовете на възроденото сдружение "ПФК Ботев Пловдив". В дневния ред са вписани две точки - приемането на основните насоки и програма за развитието на ПФК Ботев Пловдив през сезон 2010/11, както и приемането на бюджета на тима. Освен това ще се разгледат и предложенията за назначаване на старши-треньор и хора на ръководни постове в клуба. На заседанието ще може да участват 182 члена, платили своя членски внос до четвъртъка.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Наистина не обръщайте внимание на жалките малцинственни звуци от Лаута- Ботев Пловдив пак даде светлина в тунела за всички- вижте какво правя в Шумен и Варна - просто ни копират- гордейте се всички че сме от БОТЕВ ПЛОВДИВ- винаги първи във всичко!
+4
 
 
Момчета на прав път сме.Всичкото буфер пак е тук,позеленяло от яд.Гордейте се ,това което ние направихме за тях е само мираж.
+7
 
 
Чудя се защо ли трябва да се обръща внимание на негативните неща,които злобарите пишат по наш адрес?Те като са смешни и жалки нека си останат такива и да си пишат ама каквото си искат и за да не ставаме и ние за посмесище,нека да не им обръщаме внимание и да видим докъде ще стигнат.Нека да си гледаме само нашето канче,защото то е пълно,което значи че сме на прав път-тъпанарите и селяните го доказват като постоянно киснат в нашия сайт,та чак на мен ми замириса на оцет и то некачествен,дори и за салата не става.Да сте живи и здрави всички вие които с вашите действия омирисахте града на лук и сланина,та се налага понякога да слагам противогаз.Само "БОТЕВ-ПЛОВДИВ"
+9
 
 
Всичко си идва на мястото си. Това е един от последните пирони в ковчега на любимеца на льокофеновете Селски пе*ал! Радвам се, че не се одупихме на никого, не се продадохме и не повторихме чалъмите на един отбор от Лаута! Не сме пребоядисани, а си останахме Ботев! За ужас на нааканите ч/б комплексарчета!!! Постояннно киснат в нашия форум и лаят с/у слънцето! Смешни и жалки същества, предимно от Карлуково, Столипиново и Шекера.
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 18.06.2010 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Комплекса Ботев ще ви убие бе.....
+11
 
 
ДВ,бр. 102 от 27.11.2001 г Пловдивски окръжен съд Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ал. 3 ТЗ С решение No 4460 от 24.VII.2001 г. По ф.д. No 2527/2001 вписа промени за ПФК Велбъжд-АД: -Вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв. Лаута,стадион "Локомотив", -Влива ПФК Локомотив -Пловдив-АД в ПФК Велбъжд-АД; -Вписва прекратяване без ликвидация на ПФК Локомотив-Пловдив, чрез вливането му в ПФК Велбъжд-АД; -Промяна наименованието на приемащото дружество на ПФК Локомотив Пловдив-1936-АД;
+9
 
 
на Лаута пак пикаят газ.....абе къде е Даксон? :))))
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 18.06.2010 г.
+14
 
 
ОЩЕ ПО-СИЛНИ СМЕ, НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА НИ СПРЕ !
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: