ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Какалов също се включи към подготовката на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:36 / 17.06.2010Коментари (64)11486
© Plovdiv24.bg
Ексцентричният халф Георги Какалов също се включи към подготовката на Ботев Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Вчера той само изгледа тренировката на тима, а днес се включи и в предварителните неофициални тренировки. За момента обаче той само ще поддържа форма с "жълто-черните", докато успее да си уреди отношенията с беларуския Динамо Минск. Официално тимът ще стартира тренировки с пълен набор играчи от 1 юли.

Освен Какалов, който преди години дори дебютира за националния отбор, в тренировката се включи и вратарят Илия Николов, който пък има мачове за юношеския национален тим. До последно той пази на Спартак Пловдив. Освен тях двамата, в днешната тренировка се включиха и още няколко млади футболиста от детско-юношеската школа "Ботев 2002".
Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
браво и сега пак може да показва фланелка на цска докато играе за ботев!голям смях!
0
 
 
Най после май ни оставиха намира буферите, пишем си спокойно, обсъждаме си нашите неща и е хубаво!!!!! Но утре вечер и във неделя сигурно пак ще се плъзнат като навлеци! Немога да ги разбера, стадиона им оправят, във А група ще играят, само нас коментират, във техните форуми и теми по 20-30 човека!!!!! Жълтото им действа като черве- ното на разярен бик на корида! Само дето незнаят, кога тореадора ще забие шпагата. Ситуацията между нас и тях е като накорида, само дето Морини им заби топката във последните минути и ги прати да се давят, от тази загуба така ги боли, че вият като гладен вълк на гола поляна посред нощ!!!
0
 
 
Да извикат Пичони за треньор,Бакалов сам не може да прави селекция.
+4
 
 
Нека изчакаме до първи юли и тогава ще може да се каже ще имаме ли добър отбор. А на злобарите само да кажа не се напъвайте защото не ви виждам как ще изкарат Насо и Золума отбор който щял да се бори за лига УЕФА.
+4
 
 
Стадиона ще бъде препълнен-Само "Ботев-Пд"- коментара е излишен.
+4
 
 
ако видалов , какалов , крастев , стафан костадинов , караманов и караматев са в игра нема да има никакви проблеми с влизането в б група
+6
 
 
без пари не става , това е ботев пловдив, всеки които мисли да трупа дивиденти от името на ботев пловдив , не си е направил добре сметката
+4
 
 
Прав е Резон, спокойно който и да се завърти през стадиона ще казват този не става ,онзи не става, тоя е добър, ония лош!Нека се избере треньор, ръководство, да се осигурят условия и чак тогава да коментираме. истината е че на тези от Лаута, и на много други хора им се иска въобще да не започнем и да се затрием!!!!! Някой си искат "Ботев 1912" на Христолов, прав им път да ходят при чичо Митко, ей го къде е Крумово. Тези 16 човека /управителния съвет/били такива онакива, хайде разбирачи докарайте пари, Лео Меси, и аз ще ви кажа мерси, вие сте голяма работа. Хайде без сеири, аз не се надявам че ще дойдат супер футболисти, надявам се на истински момчета които обичат Ботев и такива на които Ботев ще е кауза!!!!!
-1
 
 
Не Нафтекс, или Марица, а Ботев от Гълобово се очаква да бъде един от основните претенденти на възродения Ботев /Пд/ за първото място в Югоизточната В група
+1
 
 
какво ще кажете за единия от вашите ,,възродители'' доцентчо мамино синче хаджийче-некадърниче,който при ,,възродителния ''ви съвет го представихте като човека измъкнал УМБАЛ от калта и за няколко месеца оправил дълговете,май го махат за крупни злоупотреби и то собствената му партия,когато лекарите и сестрите му нямаха 3 месеца заплати и работиха денонощно,той търсеше спонсори и ,,възраждаше '' великия клуб,а за манолскито палийче нещо да кажете.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: