ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Ботев чакат Караманов, Площаков, братя Байреви и Караматев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:42 / 15.06.2010Коментари (89)11021
© Plovdiv24.bg
Борислав Караматев се връща в Ботев
Капитанът от изминалия сезон Иван Караманов, Борислав Караматев, Иван Площаков, Димитър Байрев и брат му Владимир Байрев са по-известните имена, които ще се присъединят към Красимир Кръстев и Васил Василев в тренировките на възродения Ботев, който ще стартира от "В" група. Както Plovdiv24.bg писа, днес 7 души, сред които бившите "канарчета" Краси Кръстев и Васко Василев започнаха подготовка под ръководството на Марин Бакалов. Той ще изпълнява функциите на мениджър в отбора, потвърдиха официално от клуба.

Новите имена в тима от днес, освен юношите на отбора, сред които и синът на бившето "канарче" Тодор Зайцев, са Васил Гуджев (халф), набор 1991 година - (Ботев 2002) и Светослав Асенов (нападател), набор 1990 година (Спартак Пловдив). Следващата тренировка на Ботев е утре от 9:45 на "Колежа". Борислав Караматев игра 5 години в Ботев, след което продължи кариерата си в Сливен и след това в Любимец. Иван Площаков е нападател, игра в Марица и Спартак Пловдив, има записани мачове и за ЦСКА, а последната година игра в тим от долните дивизии в Италия. Димитър Байрев е халф на Марица, а брат му Владимир е в Брестник, но също до миналия сезон игра в Кършиака.

От тази седмица стартира и обновлението на фасадната част на стадиона, съобщиха още от клуба. Ремонтните дейности няма да спрат само с това, след като в момента се привеждат в ред залата за пресконференции, съблекални и зали на стадиона. В пълна изправност е стадиона, за който от 10 дни се грижат техници към клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
и братя Юзеирови да чакат ако искат:)))
0
 
 
д.в бр 56/22.06.2001г.и бр.102/27.11.2001г.По фирмено дело №2527/2001год,вписва промени за ПФК "Велбъжд"АД-ново седалище и адрес на управление-гр.Пловдив,кв.Лаута стадион "Локомотив".Има и продължение,как е закрит без да е заличен"Локомотив"който се е влял във "Велбъжд".Мога да го цитирам дословно ако искате мили неграмотни буферчета.И този отбор бил от Пловдив!!??
0
 
 
Защо ли смешната жлъч и злоба на чернобелите манги не ме учудва.... Марине ,идеята за Пичоне наистина е добра
+2
 
 
ювентина,ювентина,ювентина,ей така викат циганите на тяхно локу,пу да ва е*а в мангалите миризливи.
-5
 
 
ей тези Металик голям отбор ще направят с тези футболисти и съм сигурен че с този отбор ще влезнат там където им е мястото "А" .... Окръжна . УСПЕХ ! ПЛОВДИВ Е САМО ЧЕРНО - БЯЛ !!!
0
 
 
Бе не могат за добро утро да не се изложат разни смърфчета и льокофенчета. Много ги боли, пикаят газ, но Ботев ще го има! Айде, продължавайте да лаете и да плюете срещу слънцето, а ние ще ви гледаме сеира и ще ви се смеем!
-5
 
 
Стягат отбор -страшилище Металик. С тая селекция класирането в тройката не е мираж. Много зависи обаче от лагерите в чужбина и международните мачове по време на подготовката. Хахахахахахаха , жълти комикси, пак ни чака весело лято.
0
 
 
приканвам всички ботевисти да не публикуват мнения в темите за буферите ,оставете ги в техните теми сами да си говорят
-3
 
 
Любимецът им Пичони е заложник на пирати в България - нито има пари да се върне в Италия, нито му се иска, нито го пускат, не си е платил хотела и консумацията! Пък е не може да изтрезнее от няколко месеца насам, горкият!
+1
 
 
Г-н.Бакалов обадете се на г-н.Пичоне и направете отбор готов да се върне в А група.Послушайте моя съвет,това е пътя към успеха,човека не иска пари той обича Ботев и ще го върне бързо там където му е мястото.Нали в края на края всички искаме доброто на Ботев,обадете му се г-н.Бакалов и няма да съжалявате ще видите че този човек няма да ви разочарова.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: