ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марин Бакалов: Аз ще съм треньор, Кръстев и Василев почват с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:45 / 15.06.2010Коментари (39)8321
© Plovdiv24.bg
Марин Бакалов най-вероятно ще бъде новият старши-треньор на Ботев Пловдив, съобщи самият той пред Plovdiv24.bg. Днес той събра неофициално групичка от 7 футболиста, сред които Васил Василев, Красимир Кръстев и юноши от школите на клуба, с които проведоха кратка тренировка. Очаква се утре да има по-сериозна група, която ще проведе тренировка сутринта.

"Най-вероятно аз ще отговарям за спортно-техническите неща в клуба, нещо като мениджър. В момента, както ще играем във "В" група няма нужда от раздуване на щаба, така че ще мога да съвместявам дейностите и като старши-треньор", заяви Марин Бакалов. Той добави още, че ще бъде назначен и финансов директор. "Това ще е човек, който вече има опит на тази длъжност, но точно кой какъв пост ще заема в ръководството на клуба ще се реши и оповести официално след 19 юни, когато е общото събрание", уточни Бакалов.

Легендата на "канарчетата" добави още, че преговорите за селекция продължават и още от утре бройката футболисти ще се увеличава. Процедурата по отстъпване на правото на участие във "В" група от Металик на Ботев също върви по план.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Виж как се връщате при бате ви Митко - той прозря много преди вас, че Пичонката е подходящия и поканените от него талянски бабереци, сега май пак опирате до него!? Че кой нормален български футболист с възможности и претенции ще се съгласи да играе във "В"-група!? Не зависимо от парите, защото нашите играчи мислят изцяло за трансфери в чужбина, а това се обезсмисля, ако отборът играе в третата дивизия на Б-я!? Има да ви дънят крайморски отборчета, във В група завинаги!
0
 
 
Марине,на теб ще ти трябва доста време за да укрепваш клуба и си изпълняваш мениджърските задължения.Пичоне е добър вариант за треньор.
-1
 
 
marine георги какалов и най малко още един много добър нападател ни трябва иначе 100 години ги празнуваме в в група
-1
 
 
без пари не става момчета изпуснахме да почнем в б група , сега изпускаме и нафтата да влезе преди нас , без пари не става и с тези футболисти
-2
 
 
Аз мисля че Бакалов трябва да наеме треньор. Вярно, във В група може и без, но трябва да се има едно наум че ние трябва да използваме тази година да изградим стабилен отбор и във футболно и във финансово отношение. По тази причина, мисля че е задължително да се превличе лицензиран треньор - някой който знае как да изгради тези младежи които ще превличем в добри футболисти и солиден отбор. От друга страна, Бакалов ще бъде достатъчно зает с организационни и финансови дела, най-добре той да се съсредоточи в тази област.
+6
 
 
Да не вземе някой от тъпите Кюстендилски цигани които лазят като въшки в темите на БОТЕВ ПЛОВДИВ да пулучи инфаркт от злоба в тая жега.Не че ще е голяма загубата,няколко циганина по малко,но все пак малко по спокойно че е голяма жега,а пък нали знаете че черното много привлича слънцето,така че ходети си във вашите теми и си коментирайте кой е поредния играч който ви напуска и кой е поредния треньор който ви отказва,и се молете и Зума да не се махне че тогава само Коко Динев може да ви стане треньор с помошник Емилия.Аре чупка от темата нещастници черни и много поздрави от тоя от снимката.УНО,ДУЕ,ДРЪН И 1:0 ЗА БОТЕВ В 86та МИНУТА.
+8
 
 
НАПРЕД ПЛОВДИВ ! .... за ужас на изперкалите черно-бели селяндури ....
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+11
 
 
Щом от 7 футболиста изполудяхте всичките мангусти, представям си какво ще ви е, като се събере пълната група...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: