ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се разбра с Металик, започва от "В" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:16 / 10.06.2010Коментари (487)19153
© Plovdiv24.bg
След събрание на Управителния съвет на Ботев Пловдив тази вечер, председателят Марин Бакалов заяви официално, че е постигнато договореност с футболен клуб Металик от Сопот. Аматьорският клуб ще преотстъпи правото си на участие във В-група на Ботев.

"Всички фенове трябва да са спокойни, че Ботев няма да стартира от регионалните групи. Имаме много работа още, като след тази устна договорка трябва да се мине и през юридически и административен аспект. След като стане напълно готово ще обявим на цялата футболна общественост за това. До тогава всички тези неща трябва минат и през общото събрание на членовете, което е много скоро" заяви още Бакалов.

За момента ще се запази в тайна, кои ще са играчите, треньорите и ръководния екип. Всички те ще станат известни в най-скоро време.

От ръководството на Ботев официално благодариха на ръководителите на ФК Металик за оказаното съдействие.

Източник: bultras.com

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тея цигани коментират като бесни за отбора на Пловдив, мръсните мишки няма да си гледат черните задници ами тръгнали да надничат в нашата паница ...Майка ви циганска зган мръсна !!!
-1
 
 
Пичове много съм притиснат заради вашия отбор. Приятелката ми е от Ботев и постоянно се караме за това. Аз само я базикам,че сте Металик,за косачките,за Митю и тя само ми се сърди. Даже вече 2 дена не ми говори. Не,че тя не ме базика де ама....... И ся заради вас съм обещал да не обиждам Ботев никъде иначе... шЪ остана на сухо :( :D. Така,че в този ред на мисли - УСПЕХ!
0
 
 
Възроденият "Ботев-Металик" да внимава! Цитат:"Най-показателно за състоянието на Розова долина е именно вратарят - Радомир Батаклиев. Той тежи точно 140 килограма, а е твърд титуляр за розите. Чаната обаче не е за подценяване и пази като котка. Много е силен във въздушните двубой, направо мачка всичко в наказателното поле, недай си боже да се стовари върху някой футболист, предупреждават в Казанлък." Веднага да се връща Лильо в отбора!
-1
 
 
Металик (Пловдив)ще мачка ,ама по нивите (доматите). А по терените Локо(Пд)ще мачка отборите.
-1
 
 
докато комунистическия БОТЕВ,макар и с постоянно подпиране от функционерите,ВСЕ ПАК ПРАВЕшЕ ФУТБОЛ,а сегашните мърши правят само смях-вече 15 години, и щЕ ПРОДЪЛЖАВА,ПРОДЪЛЖАВА И ПАК щЕ ПРОДЪЛЖАВА дано още няколко ПО 15 ГОДИНИ.резон и топлева,вие сте едни от главните герои в смехориите,съгласни ли сте с предложението ми
0
 
 
По всяка вероятност от Банско при нас ще дойде Пейо Батинов,но още нищо не е сигурно.
+4
 
 
Пак пускам оригинала на вица, че много буфери взеха да си плагиатстват разни тъпотии! попитали радио Ереван: каква ще е емблемата, ако всички пловдивски отбори се обединят?!?!? Отговор: Циганин, облечен в гладиаторски доспехи, нагазил до колене в Марица и едно канарче му сере на главата!
-2
 
 
Кратко и ясно:новият ботев е единственият клуб в България и в света с повече президенти, отколкото футболисти
-1
 
 
Кратко и ясно-нов "Ботев-Пд"няма или имаше някога един и той беше на Христолов.Сега вече го няма,а пък и никой не се интересува от него.Идва Ерата на Стария отбор,така че ще настанат безсънни нощи за отборите от Българския футбол,както и за БФС.Да не съм на тяхното място. изобщо не им завиждам.Ще се мачка всичко наред и без прошка по пътя към Шампионската титла.Не вярвате ли?Ами то вече се започна.....Само "Ботев-ПД"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: