ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тежки машини влизат на Лаута в понеделник, ремонтът върви в срок
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:39 / 09.06.2010Коментари (61)9966
Ремонтът на стадион Локомотив Пловдив върви в срок. Първата част от новия бетон на фенската трибуна вече е готов, а кофражът свален, видя репортер на Plovdiv24.bg. Вече са направени няколко нови реда с ширина 80 см, отговарящи на лицензите, но тъй като те стават малко по-високи от останалите, под по-ниските редове ще се изсипе пръст, за да не се хаби излишно бетон.

Тежки машини ще започнат работа по насипа от понеделник. Чак след като тежките машини свършат работа по трибуните ще започне и поставянето на новата, по-висока ограда. С новите насипи пък редовете ще намалеят от 22 на 20. На Лаута коментират, че това няма да промени посещаемостта, тъй като така или иначе най-ниските редове не са използвани, понеже рекламите са пречели да се гледа от ниското. Всъщност капацитетът дори ще се вдигне, тъй като оградата за края на сектора с феновете се мести в посока сектора за гости. Там, където до сега бе оградата, пък ще бъде направен вторият вход. Той ще бъде като тунел, като ще се влиза откъм помощното игрище, познато като "Кошарата" и ще излиза посредата на редовете.

След като бъдат готови новите редове, върху тях ще започне и поставянето на пластмасовите седалки. Те още не са избрани, но ръководството на клуба вече разглежда различни мостри. Най-вероятно основните седалки ще са бели, а част от тях ще са в черно и ще изпишат "Локомотив" по фенския сектор "В".

Малък ремонт, извън този, който се прави за вземането на лиценз за "А" група, се прави и на централната трибуна. Нов вход и стълби към него са направени за боксовата зала, която се намира в централната трибуна. До сега боксьорите влизаха през официалния вход, покрай съблекалните и административните офиси, а сега ще влизат направо в залата, през входа, през който влизат феновете за централната трибуна.
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много убав стадион уа,напрау Алианц арена
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+3
 
 
КОКО ПОКАЗА 4Е Е ВЕЛИК.БЛАГОДАРИМ ТИ ОТ ВСЕ СЬРЦЕ
+5
 
 
Коко плаща всичко сам.В тези времена това което се прави е невероятно.А металистите незнам как ще спят от тук насетне. Опитват се да омаловажат ремонта, обаче няма кой да им се хване. БЛАГОДАРИМ ТИ КОКО.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
Гръмко заглавие! И като гледам колко хора бачкат и каква суматоха е .... Иначе проекта беше супер, ама момчета, тва няма нищо общо със стадиона по снимките. Доста се разминават обещанията за нов стадион, силен отбор, с действителността в момента.
+7
 
 
Защо бачкьорите са с каски, като няма опасност нещо отгоре да им падне на главите, освен някой метеорит!
0
 
 
Занимавам се със строителство и виждам какво правят, с какъв кофраж го правят.... това определено е семпла козметика... яд ме е - исках да направят нещо хубаво... това е същото като на Христола трибуната на агитката... Не злобея бе пичове - просто ме е яд, че замазване на работата за да се получи лиценз (което не е малко по принцип) ама на мен ми се искаше генерално.. много се кефих на проекта...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: