ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атанас Узунов: Нямаме право да преговаряме със Златински
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:14 / 09.06.2010Коментари (18)4478
© Plovdiv24.bg
Поради големият интерес от страна на феновете на Локомотив Пловдив, административният директор на клуба Атанас Узунов отговори директно на няколко въпроса, зададени от Plovdiv24.bg във връзка със селекцията на тима:

- Г-н Узунов, как върви селекцията на Локомотив?


- За сега сме осъществили два трансфера - на Емил Аргиров от Спартак Пловдив и Васил Стефанов от Несебър. С Георги Чиликов се разбрахме и той ще се раздели с отбора по "взаимно съгласие". Очаква се и няколко футболисти да дойдат на проби на първата тренировка на тима.

- Каква е ситуацията с привличането на Христо Златински от Локомотив София?


- Златински е, така да се изразя, "наше момче", игра тук преди години и феновете го харесват много. Той обаче има трудов договор с Локомотив София. Ние в момента нямаме право да п
© Gong.bg
Гара Дембеле днес на летището, преди да бъде представен като футболист на Левски
реговаряме с него.

- Локомотив Пловдив има ли желание да го привлече?


- Христо Златински е добър футболист и го харесваме, ще бъде много полезен на отбора. Това, че имаме интерес обаче нищо не значи. За да го привлечем той или трябва да бъде свободен агент, тоест да разтрогне договора си, или трябва да водим разговори с ръководството на Локомотив София. В момента такива няма. Слуховете, които се тиражират от ваши колеги, могат само да ни навредят, тъй като има трудово-правни отношения и правила, които трябва да се спазват, а именно че нямаме право да водим преговори с футболист с действащ договор.

- А трансферът на Гара Дембеле в Левски?


- Там действа неговата мениджърка, а и трансферът се урежда на ниво президенти. Аз не съм наясно с това дали е факт, какви са параметрите и други подробности около договора му.
Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
В днешно време трудно се задържат играчи, ако имат предложения Както не очаквахме Данчо и Киро да дойдат при нас, така сега други могат да дойдат, които все още не предполагаме, а пък някои от тези, дето си търсят отбори, да останат! Както се казва - който не го свърта тука и не се раздава максимално, да си върви! Ядрото да остане, а около него Коко ще извади от ръкава някое ново откритие! Не случайно шопите се облизват за наши играчи - защото тука ги взимаме и израстват, развиват се, носят пари на клуба!
-1
 
 
истината е че узунов иска да разкара мечето и йошката защото докара на тяхно място футболисти от б група с които ще гоним уефа
+1
 
 
И Гарра, и Данчо, и Киро Котев са играчи с големи заплати. Затова Коко е съгласен да продаде някой от тях, за да не натоварва бюджета на отбора. Нека да дойдат млади момчета и да израстнат в отбора. Днес се появи статия, че Бонев искал да разкара Мечето и Йошев. Виж за Мечеджиев не съм много съгласен, мисля, че може да играе поне още 1-2 сезона на ниво. Много е важно да заздравим защитата. миналия сезон допуснахме загуби от 4-те най-слаби отбора. Това е недопустимо за класата на Локомотив и не бива да се повтаря повече
+1
 
 
ДО СЕГА СЕЛЕКЦИЯТА НИ Е ПОЧТИ НУЛЕВА.ДАНО ДА НАМЕРИМ Н А П А Д А Т Е Л И... ДАНО БОНЕВ И УЗУНОВ ВЗЕМАТ НЕОБХОДИМИТЕ НИ ИГРАЧИ!
+2
 
 
Щом искаме да градим силен отбор не трябва така лесно да се разделяме с добрите ни футболисти. Данчо тръгна да си търси отбор, но ако не си намерил ще играе за нас. Котев тръгна да си търси отбор, ама и той щял да се върне ако не си уреди трансфер. Факт е , че Дембеле вече е при говедата и сега кво? Тия уругвайци ,ако излезат стока и тях ли на полусезона ще ги трансферираме някъде? Прави се ремонт на стадиона и трябват пари, но като знаем Лефски какви платци са, леле -мале , останахме без осветление. Съжалявам , че Гарата напуска. Такъв терминатор не е играл при нас. Всеки мач играеше като за последно и с много борба и тичане компенсираше по-слабата си техника.
+6
 
 
Наско няма да изплюе камъчето, докато работата не е опечена! Дано да стане, макар че аз предпочитам и Хеслера и Златински да са при нас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: