ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Възроденият Ботев стартира селекция, пробва вратар от Пирин (Гоце Делчев)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:46 / 05.06.2010Коментари (40)7072
© Plovdiv24.bg
Вратарят на Пирин (Гоце Делчев) Ангел Юсев напуска клуба. Играчът ще замине на 14 юни за Пловдив, където само ден по-късно Ботев (Пловдив) се събира за първата си тренировка.

Футболистът ще премине проби и ако бъде одобрен, ще остане под тепетата поне за 1 година.

Желанието на 21-годишния страж е да продължи кариерата си в по-голям клуб. Ако не подпише с пловдивчани, той ще се завърне в Гоце Делчев и ще се готви с родния си клуб.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пичове много съм притиснат заради вашия отбор. Приятелката ми е от Ботев и постоянно се караме за това. Аз само я базикам,че сте Металик,за косачките,за Митю и тя само ми се сърди. Даже вече 2 дена не ми говори. Не,че тя не ме базика де ама....... И ся заради вас съм обещал да не обиждам Ботев никъде иначе... шЪ остана на сухо :( :D. Така,че в този ред на мисли - УСПЕХ!
0
 
 
А с треньорското място какво става? На мен ми се струва че първо треньор трябва. Според мен най-добре да се говори с Пичони макар че незнам дали ще се навие да води отбор във В група.
+1
 
 
Ей тва е Ботев 2.Обраха футболистите на Гоце Делчев и на Сокол Марково.Спрете се бе хора.Вие сте като помийна яма.Взимате някакви футболисти ...Еб.в*те им майката и край с тяхната кариера.
+1
 
 
че как го пробва- като няма други футболисти? помака му е бил две дузпи ......ей големи сте шегаджии
-1
 
 
в набор 92 имаше добро вратарче аврамчето но тренера го прогони заради вразкарчета.за сега така е в ботев
+1
 
 
ЗА Ботев съм, НО ако искате да имате перспективни млади футболисти потърсете в другите школи. Там има юноши който нямат още договори ,а са много перспективни ,ако Ботев съумеят да си изиграят картите добре по отношение на младите играчи който ще превлекат,ако не след 2 години то след 5 отбора ще е изключително стабилен в А група. От мойте не скромни наблюдения от школата на Ботев няма толкова перспективни момчета , не искам да обиждам никой! Вероятно се дължи на тренйорите ,а не толкова на децата. 91 единствено това момче Андон има хляб в него , от 92 не виждам кой просто Тонев е кръгла 0 видя се в мача срещу Локомотив. Без нападки моля...
+1
 
 
Дано му провърви при нас.
+3
 
 
Дано да дадът шанс на юноши от школата ! Има доста преспективни деца от старшите 91 и 92, които като цяло не се представят добре но има единице от 2-та отбора, които могат да се обиграят и след време да се разчите на тех! Примерно от 91 набор 7-ми номер мисля се казва Андон. Гъбата също има футболно въпреки характера му . Вратаря на 91 набор е много добър също ! ОТ 92 набор Цецо Тонев . В защитата Вальо е добър. Има едно момче 9-ти номер той също трябва се пробва ! Бобо Андонов да не забравя, който започна да ми прави впечатление дори е отслабнал доста и играе прилично :) .. Има момчета, които трябва да се пробват и да им се даде шанс !! Стига с тея измислени футболисти.. от Гоце Делчев и от Африканските палми !! И силно се надявам сега да не започе възраждането с футболистчета от рода "на тоя племенника" '' на тоя внук му" "на татко синчето" .. НАПРЕД БОТЕВ !!!
+15
 
 
Коментарите по-долу доказват една проста истина. Може да си в Б група сезони наред и само 200-300 да те споменават, че те има. Може да си във В група, ако ще и в Щ група, и за теб да се вълнуват всички - от най-горещи фенове до най-върли врагове.
+10
 
 
да го вземат ако е талантливо момчето но трябва да има и обиграни футболисти с опит около които да се развиват младите
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: