ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Възроденият Ботев започва от "В" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:22 / 05.06.2010Коментари (42)5824
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив ще опита да започне новия сезон в третия ешелон на българския футбол. Това стана ясно след среща на Управителния съвет на клуба снощи. На нея бе взето решение да се избегне вариантът, в който Ботев да започне от пета дивизия.

Участието на „жълто-черните" във В група може да се осъществи само чрез сливане с друг клуб от югоизточната В група и вземането на неговия лиценз.

Според наредбите на Българския футболен съюз въпросният отбор трябва да бъде от пловдивска област и това свежда вариантите пред Ботев до пет тима. Това са Марица, Левски Карлово, Металик Сопот, Гигант Съединение и Асеновец, на който му предстои да играе бараж за влизане в групата.
По информация на Гонг „жълто-черните" са в най близки отношения с отборите от Асеновград и Съединение, но най-възможен изглежда вариантът за сливане с Металик, който едва завърши сезона заради финансови проблеми.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
ботев сопот или металик пловдив хахахахах
0
 
 
Едните фенове от Б група в А, спасяват тима си,а след две години стават шампиони.Другите от А група във В-поне за сега, може и надолу- след две години ще мечтаят за базата и новата титла на Пловдивския любимец- Отборът на Пловдив и Пловдивчани ЛОКОМОТИВ !!!
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 05.06.2010 г.
-4
 
 
Ахахах вече влизам в темите на лепиларите вместо да чета вицове. Мисирките нещо, а? 2001 много ви знаеха плювалниците... били сме взели лиценза на велбъжд.... и ни наричахте велбъжд... чакам сега да видя как ще ви наричат вас сега голегите от малките дивизиики, металик ли ще сте... асеновец ли... даже като се замисля сравнение с тва колко жалки сте, почвам да се кефя че ние сме велбъжд. А, и още нещо, криза е, а както се видя НА НИКОЙ бизнесмен с пари не му пука за мисирките (за разлика от други отбора, ама те са обичани с велика публика) та папагали нещастини, понеже в аджисана повече от 2 думи в изречение не разбирате да ви го кажа янсно НЯМА ВЛИЗАНЕ
-1
 
 
Бонев ги продаде на турци те тръгнали да се опитват да се сравняват с отбора на българите БОТЕВ ПЛОВДИВ..... тъпо е ,замълчете
0
 
 
циганета ,защо ви е яд че отбори от цяла Тракия са готови да се жертват в името нa гордостта за цялата област. БОТЕВ ПЛОВДИВ ?????
0
 
 
Хората с лиценза на Кюстендил да мълчат и да отиват на джамия че 12 наближава!!!
-2
 
 
Ще се стискат яко палци за НАФТАТА- ДАНО НАПРАВЯТ СИЛИН ТИМ И славния ботев да пообикаля повече годинки в родния дом-НИСКИТЕ ДИВИЗИИ!нО ПЪРВО СТИСКАМЕ ПАЛЦИ ДА НЯМА НИКАКВИ ОБЕДИНЕНИЯ-б ОКРЪЖНА- ЗАСЛУЖАВАТЕ Я- САМИ ИЗКОПАХТЕ ГРОБА СИ ПРЕЗ НЕЧЕСТНОТО СИ МИНАЛО.
0
 
 
Ботев Пловдив е Ботев Пловдив и няма нужда да се сливаме със селски отбори, за да се върнем по-бързо! БФС дори в долните девизии на" ада " да ни прати, ние пак ще се върнем и ще сме страшилище за всички. Къф е Митьо според вас?
+3
 
 
само че ние сме готови да следваме отбора и от А окръжна и не сме затрили отбор на цял град а заместваме такъв който се отказва по ред причини....ако не намираш разлика значи си ограничен
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: