ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (24) | Вчера (19)
Двама от Марица започват с Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:25 / 04.06.2010Коментари (19)5282
© Plovdiv24.bg
Пламен Крачунов(в дясно) е от стабилните защитници в селекцията на Марица
Двама футболисти на Марица ще се появят на първата тренировка на Локомотив Пловдив на 21 юни. Става въпрос за Пламен Крачунов и Цветан Йотов, признаха от третодивизионния клуб за Plovdiv24.bg. И двамата са защитници и са сред футболистите с по-дълъг стаж с "жълто-синята" фланелка от настоящия тим. В началото двамата ще изкарат пробен период, след което ще се реши дали да подписват договори. За сега Локомотив са се насочили основно към заздравяване на защитата, след като вече привлякоха други дефанзивни футболисти - Емил Аргиров от Спартак и Васил Стефанов от Несебър, който доскоро игра в Марица.
Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дори и много хора да мрънкат, за мен тези момчета са страхотни попълнения със страхотно бъдеще. Имах възможността да се запозная с игровите данни на 1 от двамата играчи и останах доволен :) АЙ ЛОКО
+4
 
 
Предпочитам да имаме стадион,бази и да играем с млади играчи - БЪЛГАРИ и да сме в средата на таблицата,отколкото да играем евромачовете в Бургас(естествено,че ще отида :) ),да нямаме стадион,база и да играем с негри и дъртаци!
+6
 
 
брао на ръководството че превличат млади играчи при това ПЛОВДИВЧАНИ!!! брао коко
+4
 
 
Марица просто не искат да вървят нагоре. Тва е истината. Едно е в "В" група с юноши и малки разходи, друго е нагоре. Някой друг трансфер и бюджета е вързан. А при положение , че идват в отбор като Локо Пд , просто бъдещето е пред тях. ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!!!!
+7
 
 
Аз лично съм изключителнон щастлив от новите ни попълнения! Много исках да привлечем млади и перспективни БЪЛГАРСКИ футболисти,които в бъдеще да станат новите Котев и Тунчев в защита и Камбуров,Г.Илиев отпред! Това за мен е перспективна селекция и съм убеден,че още през зимата,част от тези играчи ще бъдат искани от много отбори и дай боже! Иначе "имената" тепърва ще започнат да пристигат на лаута! Да ни е жив и здрав Коко Динев и нека дълги,дълги години да е начело на любимия ни клуб! Хубавите неща с него тепърва предстоят! Запомнете го и имайте търпение!Локомотив Пловдив е единствения Пловдивски клуб,който ще играе в елита за в бъдеще и съм убеден,че ще го прави повече от успешно!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 04.06.2010 г.
+7
 
 
Млади са (89 набор) бъдещето е в такива като тях.Може ръководството да ги преотстъпи да се обиграват.
цитат:
Крачунов е желан още от Миньор и тазгодишния финалист за Купата на България - Черноморец (Поморие), но младокът е предпочел да остане да играе в Пловдив.
+6
 
 
fc_maritza_1921_pld - Предполагам ти поне имаш добра представаот футболистите на Марица Пд които ще дойдат на Лаута , поне кажи добри ли са , имат ли добро бъдеще. Иначе пожелавам на Марица да влезе съвсем скоро в "Б" група и после защо не и в "А". Успех
+1
 
 
Уважаеми г-н Фиданов,добре е ,че пускате тези футболисти да се развиват в по голям клуб вярно е и,че политиката на нашият клуб винаги е била такава но не се ли избързва малко защо не се изчака да се види дали "мъдрите глави" от БФС няма да решат да има бараж на класиралите се на второ място в четирите аматьорски футболни групи и евентуално тогава да се мисли кой да пускаме в любимото ви Локо и кой да остава и за напред да носи жълто-синята фанелка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Ангел Кодинов с шесто място във финал от олимпийските квалификации в Сегед
Нов кошмар за "жълто-черните" юноши! Локомотив нанесе тежка загуба на Ботев при 16-годишните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: