ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов: Проектобюджетът за Ботев е 1 425 000 лева, имаме парите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:03 / 01.06.2010Коментари (101)12712
© Plovdiv24.bg
Проектът за възраждане на футболния "Ботев" набира сили с премерени темпове. Обмисляйки всеки ход и преценяйки всяко важно решение Управителният съвет на Ботев търси вече няколко месеца най-доброто, което може да се извлече за бъдещето на възраждащия се отбор. Вчера късно вечерта, след 4 часова среща на Управителния съвет най-отговорният фактор сред 16-те - председателят Марин Бакалов внесе яснота за работата в клуба пред официалния фен-сайт на "канарчетата" Bultras.com:

- Г-н Бакалов, разбрахме че сте гласували бюджета за предстоящия сезон. Какъв е той?

- Да, така е. Снощи направихме проектобюджета, който в цифри е 1 425 000 лева. Мога от сега да гарантирам, че тази сума е 95 % сигурна. В нея влизат реално 600 хил. лева от спонсор, средства набирани от реклами, членски внос, телевизионни права, билети. 9% ще е дефицитът на този бюджет.

- Каква е сумата, която бизнесмените от сдружението ще внесат в клубната каса

- 300 хил. лева.

- Значи да разбираме, че основната част от парите ще дойдат от генералните спонсори?

- Да, парите идват от софийски фирми, разбрали сме се и реално вече сме готови с проектобюджет, който ще предложим на гласуване и обсъждане на 19-ти Юни във Военния клуб в Пловдив.

- От коя група ще стартира Ботев Пловдив?

- И да искам няма как да ви отговоря на този въпрос още. Първенствата във "В" група не са завършили за съжаление. След като приключи и последната отложена среща БФС ще се събере, за да обсъди всички казуси по лицензите и новата форма на стартиране на шампионата. Днес внесохме 14 000 подписа в подкрепа на Ботев, които са въведени с входящ номер. Колкото и формално да е това, тази стъпка е много важна и благодаря на всички ботевисти, които реагираха мигновено и помогнаха за събирането. Важно бе и това, че подписката бе пусната в сайта ни /bultras.com/ и оттам всеки реално можеше да се сдобие с бланка.

- Кога ще е ясно становището на БФС?

- В четвъртък, на 3-ти юни, изпълкома ще обсъжда казуса ни и се надяваме да излезе със становище. Важното е сега, че ние изпълнихме това, което си бяхме поставили за цел и вече можем да сме спокойни, че сме обезпечени за "Б" група. Тези пари ще ни позволят да бъдем един боеспособен отбор.

- Какви са най-важните точки за получаване на лиценз?

- Те са три: финансиране, школа и стадион. По всяка една от тях ние сме безупречни. Най-важното бе финансирането и го осигурихме. За школата сме се погрижили, има реално решение по този въпрос и в най-скоро време ще видите една добре организирана структура. Стадионът е на общината и на практика там нямаме проблем, защото работим много добре заедно.

- Кога е следващата среща?

- Общото събрание ще бъде оповестено в няколко медии в Пловдив. За всички привърженици и реални членове (до 1-ви юни са 123) на сдружението тя ще се състои на 19-ти юни от 9:00 часа във Военния клуб. Веднага след нея, ако всичко е наред и бъде гласуван проектобюджета стартира и подготовката на отбора.

- Кои ще са новите имена в състава на Ботев Пловдив?

- Ще видите. Няма да издавам нищо повече сега.

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе да ти е*а майката буферска, комплексирана, бива ли точно в тоя ден да пишеш такива работи бе?
+3
 
 
"Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!" Поклон пред вечната ти памет,Христо Ботев! Голям човек! Почитайте го всички! Не само ботевисти,но и локомотивци. Не намесвайте клубните пристрастия! И се надявам,че когао сирената почне,няма да има и един човек,който да се движи или говори!
+4
 
 
Aз бих казал, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ. Ако Ботев можеше да ви види как се цепите и делите БЪЛГАРИ, в гроба щеше да се обърне. Сега е момента някой малоумен локомотивец да каже к*р за Бо**в и утре да ходи да разправя на ляво на дясно аз съм патриот. Нямам думи просто.
+3
 
 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БОТЕВИСТИ ! цигането под мен да си стои днес в столипиново. и манго в 12ч. сирените като завият да не вземеш да се молиш на твоя алах - потурник мръсно черен.
+3
 
 
Всички Ботевисти да не обръщат внимание мургавите от Лайнута!Това е много хубава новина, мисля, че няма да имаме проблем с лицензирането на отбора за Б група, след като наистина сме безупречни в тези 3 точки ... Колежа след пиенето в Неделя и целия стадион буквално покрит с чаши Челсито вкара малко ред и за 10 минути стадионът беше изчистен!Това е нашият дом!КАНАРИ НАПРЕД и първата контрола мощно в дивия - всички трябва да сме там!!!
+3
 
 
БРАВО,МЕРО!МАРИН НАИСТИНА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ!ЗАВЪР6ИЛ Е ОМГ С ОТЛИ4ЕН И ВИС6Е ВЪВ ВИХВП,СЕГА УХТ!ДАНО С ГЛУХАРА,АНДРЕЙ И ДРУГИТЕ ДА УСПЕЯТ НА 100 ГОДИ6НИНАТА ПРЕЗ 2012 ,ДА ПИЕМ 6АМПАНСКО ОТ КУПА:)
+5
 
 
Още на първата контрола трябва да се изсипем всички мощно и да покажем какво значи БОТЕВ ПЛОВДИВ за нас. Баси, отколко време не сме били спокойни за бъдещето ни...
+3
 
 
за А минимум осемцифрена трябва да стане
на 01.06.2010 г.
+6
 
 
Това е проекто бюджет в който влизат неща които никой неможе да предвиди.Това не са реални цифри а предполагаеми.Кой може да каже колко билета ще бъдат продадени? Кой може да каже колко мача ще дават на Ботев по тв? Кой може да каже колко членове ще бъдат регистрирани за в бъдеще? Аз смятам че ако ни пуснат в Б група бюджета ще надхвърли цифрите споменати от Бакалов,който е най-голямата легенда и герой на клуба-време е това да го заявим отговорно и на всеослушание! Ще го пръснем този стадион и скоро УС ще разбере кой е най-големия спонсор.Това сме всички ние.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: