ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски продължава с опитите да привлече Дембеле и Данчо Тодоров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:39 / 31.05.2010Коментари (6)3791
© Plovdiv24.bg
Левски продължава с опитите си да привлече двама от най-добрите футболисти на Локомотив Пловдив - Йордан Тодоров и Гара Дембеле. За сега обаче "сините" нямат успех, тъй като не могат да покрият условията на футболистите. Дембеле например има цена за откупуване 200 000 евро, както и иска месечна заплата от поне 10 000 евро. Левски обаче не може да осигури тези условия. Подобно е положението и с Данчо Тодоров, който пък заяви желание да играе в чужбина, а не да прави трансфери в България. От ръководството на Локомотив заявиха, че продължават със селекцията и ще търсят нови футболисти. До момента са осъществени два трансфера на защитници - Емил Аргиров от Спартак и Васил Стефанов от Несебър.
Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
И на мен не ми харесва,Гара и Данчо вкараха по 5 гола и със Здравко и Ставрев са с основен принос за спасението ни.Но всеки футболист иска да играе в Европа и да бъде забелязан там.Нищо страшно не е станало.Нека Коко да инвестира в базата ни и когато сме готови и ние на свой ред ще атакуваме местата,даващи право на участие в Европа.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 31.05.2010 г.
+3
 
 
е те пък ако искат ние да им дадем пари да ги вземат ? като нямат пари няма да се напъват ! какво като играят в Лига Европа?
+4
 
 
Греда!!! :D Абе да го д..aт шопите, сигурно пак са почнали с обещанията за процент при евентуален трансфер в чужбина. Хахахахах, ама Он не е прост, знае, че бай Ганя е хитър помак, първо кеша и после договора бе оууу!!!
+9
 
 
Накрая ще стане така , както казвах , ама повечето от нашите черно - бели фенове не ми вярваха , че нито Мартин Камбуров ще отиде , нито Гара Дембеле и нито Данчо Тодоров ище станат левскари ! ПЛОВДИВ Е САМО ЧЕРНО - БЯЛ !!!
+8
 
 
Какво значи продължават опитите. Отборът им е поставил цена, футболистите си имат изисквания за заплата. Или изпълняваш финансовите изисквания, или ги предоговаряш ако можеш. А тези от левски са ясни: като им покажат комбинация от 3 пръста с предимство на средния, ще запеят друга песен: отказахме се от Данчо, защото публиката не го иска, Дембеле бил пияница и не спазвал режима. Те и от Камбуров колко пъти вече се "отказават," щото не иска да ходи там без пари...... Друг е въпросът, че на тези двамата ако заплатата им е по 10000 евро, по добре да ги продават, за да се освободи ресурс за млади момчета с по-малки финансови претенции. Скъпи футболисти ще ни трябват след 2-3 години, когато имаме отбор, който не само да се класира в Лига Европа, а и да гони класиране в групите, за да има някаква възвръщаемост на вложените средства.
+7
 
 
СТИГА с осъкатяването на Пловдивските отбори за сметка на Уефски и Цецка!Крайно време е колелото да се завърти!Нека спре комунистическата практика ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: