ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Близо сме до сделка с Левски за Данчо Тодоров и Дембеле
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:12 / 28.05.2010Коментари (53)6601
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев сподели, че скоро ще бъдат финализирани трансферите в Левски на Йордан Тодоров и Гара Дембеле. „Имах две срещи със спортния директор на Левски Георги Иванов. Остава да се доуточнят финансовите параметри на сделката. Близо сме до нейното приключване", заяви босът на „смърфовете".

„Разговаряли сме единствено за Йордан Тодоров и Гара Дембеле. Не е ставало въпрос за Дани Кики. В близките няколко дни всичко ще е ясно", завърши Коко Динев. Публична тайна е, че Левски проявява сериозен интерес към двамата футболисти на Локомотив Пловдив. Най-вероятно те ще стартират лятната подготовка със синия екип.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе жълти нещастници нали ви казах,че на тяхно място ще дойдат по добри бе селтаци.
0
 
 
Коко ще доведе от Гърция хо-добри от тези двамата! После и тях ще продаде, защото Локо Пловдив е бил и ще бъде трамплин на играчите! Като не им се играе на Даксон Данчо,Гара тука - по-добре да им се вземат някакви пари за тях и да се вложат в ремонта на стадиона! Нека догодина да не гоним медали или евротурнири, но да играем на един хубав реконструиран стадион с осветление
0
 
 
Този, Тъча, се тупаше в гърдите и целуваше емблемата на фанелката, а сега в Левски.....дали и там ще целува фанелката?
-1
 
 
Жълтите смешници нямат пари за фанелки и гащи, тръгнали автобус да купуват!Тази година няма да имате отбор бе селяндури.Това сдружение е пунта мара и целта им да изкарат някой лев от такива олигофрени като вас.После ще ви представят фалшиви фактури за изхарчените пари и ще ви кажат, че вие сте виновни, че нямате отбор защото не сте искали да имате мажоритарен собственик!Селски балъци сте вие и такива ще си останете!
+1
 
 
КАТУНА ОТ СТОЛИПИНБУРГ И ЧАЛГАДЖИЯТА КОКО РАЗПРОДАВА СТОКАТА СИ НА БИТАКА!!!!КАКВИ ЕВРОТУРНИРИ ЗА ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ!ВСЯКА ГОДИНА ЩЕ СЕ БОРЯТ ДА НЕ ИЗПАДНАТ!
0
 
 
На тяхно място трябва да се вземат по-добри играчи за да гоним най-малко 3-то място догодина.Кофти е че за сега няма да можем да си построим чисто нов стадион, но трябва да се радваме на усилията на настоящия ни президент да приведе в изряден и най-вече безопасен вид стадион Локомотив.Само Локо!
+2
 
 
тфа е една голяма грешка !! дано да останат в Локо
+3
 
 
Много трудно ще задържим такива игра4и. А и те си мислят, 4е като идат в София ще цъфнат и вържат. Но това си е техен проблем. Ние трябва да сме доволни, 4е сме финансово обезпе4ени, и следващият сезон няма да се борим да не изпаднем. След ремонта на стадиона остава да подкрепяме отбора, както само ние си можем. А това за Европа мисля, 4е никои отбор от България не заслужава да играе там. Стига илюзии.
+5
 
 
Ми тва е . С наемници , с договори по един сезон силен отбор трудно се гради. Дори невъзможно. Дембеле , при първото му интервю каза, че е в Локо Пд само до лятото. Данчо Тъча също. Помогнаха, играха за нас, щом не искат да тръгват. Тактиката при трансферите засега е супер. Млади момчета, с голямо бъдеще. Коко е прав, футболисти като Даксон, Дембеле , Тъча са опасни за климата в отбора в тоя момент. Няма мангизи, чорби , говеда се гърчат , стадиони нямат .... Вярвам, че през новия шампионат Локо Пд ще бъде класа , а пък и стадиона ни ще бъде по-добър. Чака ни луд сезон, момчета! Вярвайте и бъдете винаги с ВЕЛИКИЯ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
+3
 
 
всичко си идва на мястото.коко бе човека който даде парите и той е този който ще продава и купува.сега а важен стадиона наистина а след това ще има и нови попълнения.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: