ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
С подписка връщат Ботев в "Б" група, на 15 юни е първото събрание
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:55 / 27.05.2010Коментари (214)17333
© Plovdiv24.bg
10 000 подписа са нужни, за да стартира възроденият Ботев от "Б" група, стана ясно днес. Бланка за събирането на подписи ще бъде качена по-късно днес в интернет, във фен-сайта bultras.com. При положение, че се съберат поне 10 000 подписа, има голяма вероятност БФС да допусне възродения тим в "Б" група. Събраните бланки трябва да бъдат занесени в Тату студиото на ул. "Марин Дринов". От фенклуба призовават абсолютно всеки да попълни бланката и да я даде и на приятелите си, с които да достигнат нужната бройка.

Междувременно стана ясно и че на 15 юни ще се състои първото официално събрание на новите членове на ФК "Ботев".До този момент регистриралите се и подали молби за членство са 74 фенове на отбора. До тогава всеки желаещ да притежава глас във възродения футболен клуб трябва да внесе еднократна сума от 240 лева в канцелариите на клуба на стадион "Христо Ботев" от 9:00 до 17:00 всеки ден (неделя до 14:00).

Ето част от наболелите въпроси, представени от управителния съвет :

Въпрос 1 - Предложено е целия членски внос от феновете на клуба да отиде за закупуването на автобус за представителния отбор, както и на дестко-юношеските формации.
Въпрос 2 - На срещата ще бъдат представени нови планове за разсрочено плащане, ще бъде разгледан въпроса за настоящата емблема на най-стария клуб.
Въпрос 3 - Регистрацията ще продължи цяла година, а парите от членски внос ще бъде предложено да имат разширение за различните социални групи в жълто-черното общество.

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нещо почва да ми изглежда работата доста несериозна. Никъде в Правилника на БФС не пише нищо за подписка. Вчера уж трябваше да има среща обявена още в началото на седмицата, а какво стана?
0
 
 
и за какво беше всичко досега? защо не се направи подписка - селския да се маха и готово или пък подписка за по-големи успехи на отбора. Запомнете само кой пусна тази подписка и защо чак сега и защо подлъгва феновете че се прави нещо
+1
 
 
Спешно събирам 10 000 подписа за допускане на участие националния отбор на България на Световното Първенство юАР.
0
 
 
всички важни въпроси за клуба свързани с пари ,, после ми кажете че обичате отбора .. пари , пари и пак пари са ви в главите .. 74 фена ,, браво напредвате ..
+3
 
 
Буфер съм , но се подписах с радост и мисля , че всички Пловдивчани трябва да се подпишат . А на вас канари ви пожелавам не 10 000 а 110 000 подписа да съберете и да ви включат в Б група . Дано след 2 години да се срещнем пак на стадиона и да покажем кое е наи-доброто българско дерби ! : )
0
 
 
какво велико прозрение-ДЕРБИ М/У БОТЕВ 1912 и БОТЕВ 2010 ! браво уондър. само че аз ще се подпиша,ако на христолов нещо му трябва,а тези продажници от 2010 ги мразя.развалиха хубавия отбор ,а сега само ни разсмиват с щурите си идеи
-1
 
 
Да разбрах ... Утре всички Бланки с подписи, които не са дадени на Божо или на пича от магазина да ги носи утре на колежа на мачовете!!!
-1
 
 
Утре на мачовете може ли да се дават подписките? ДО ВСИЧКИ, КОИТО СЪБИРАТ ПОДПИСИ!!! УТРЕ Е ПОСЛЕДНИЯТ СРОК ЗА ДАВАНЕ НА БЛАНКИТЕ!!!
-3
 
 
ДА ПИТАМ НЕщО НАЛИ ДО 28 МАЙ щЕшЕ ДА ИМА РЕшЕНИЕ КЪДЕ КАКВО щО С КАКВО ИГРАчИ КОЯ ГРУПА И ТН. КАКВО СТАНА ПАК МЪЛчАНИЕ И СКАТАВАНЕ ДО СЕГА НЕ ВИДЯХМЕ ЕДИН ОТ ТАКА НАРЕчЕНИТЕ УчРЕДИТЕЛИ ДА ИЗЛЕЗНЕ ОТКРИТО С ГОРДО ВДИГНАТА ГЛАВА ДА КАЖЕ С КОЛКО ПАРИ ОТ КЪДЕ щЕ СЕ ВЗЕМАТ КАКВО ВЪОБщЕ щЕ СЕ ПРАВИ ,А ТЕ ПО НЯКАКВИ ПАРТИЗАНСКИ ЯВКИ ПО 20 30 чОВЕКА И ВСИчКО СКРИТО ПОКРИТО МИ КАК ИСКАТЕ ХОРАТА ДА ДАВАТ ПАРИ КАТО НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ щЕ ОТИДАТ И АКО МИСЛИХТЕ ЗА ФЕНОВЕТЕ СИ щЯХТЕ ДА ГИ РАЗСРОчИТЕ НА 3 ИЛИ 4 ПЪТИ ИЛИ ВСЕКИ МЕСЕЦ. НЕ ВСЕКИ ИМА ВЪЗМОЖНОСТИ В ТАЗИ КРИЗА И БЕЗРАБОТИЦА ДА ГИ ДАДЕ НА КУП ,ТО ЗА ТОВА ДО ТОЗИ МОМЕНТ СА 74 .-16 ОТ ТАКА НАРЕчЕНИТЕ УчРЕДИТЕЛИ КАКВО ОСТАВА САМИ ВИЖДАТЕ.Е ТОВА ЛИ СА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ТОВА ГО ПИшА ЗА АНАЛщАЙН ,КРЕЕД12 И ОщЕ 4 5 ДЕБИЛА ДЕТО МНОГО ИМА ЗНАЯТ МИРИЗЛИВИТЕ УСТИ АКО ГЛЕДАМЕ КОЛКО СТЕ РЕГИСТРИРАНИ ОФИЦИАЛНО 74 чОВЕКА АМИ НЕ СИ ОТВАРЯЙТЕ чОВКИТЕ НИКОГА ,ЗАщОТО СЕ ВИЖДА КЪДЕ СТЕ ,А ЗА ОСТАНАЛАТА чАСТ ОТ ИСТИНСКИ БОТЕВИСТИ И ФЕНОВЕ ЗАщО СИ ТРАЕТЕ И МЪЛчИТЕ ,ПЪК И ПАРИ НЕ ВКАРВАТЕ ДА ПРОЯВИ НЯКОЙ ИНИЦИАТИВА ПОНЕ ДА ВИ РАЗСРОчАТ ВНОСКИТЕ АМА ЗА КАКВО ЛИ КАТО САМО МОшЕННИЦИ ТАМ ДА ВИ ВЗИМАТ ПАРИчКИТЕ ЛОшОТО Е ,чЕ В НАшАТА ДЪРЖАВА Е ПЪЛНО С МОшЕННИЦИ И ИЗМАМНИЦИ А ТЕЗИ СА ТОчНО ТАКИВА .....ДАНО ДА ГРЕшА АМА СЕГА Е ТАКАВА РЕАЛНОСТТА ПАРИ НИКОЙ НЕ ДАВА САМО 74 ИЗЛЪГАНИ ФЕНА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: