ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бареков се скри от феновете на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:35 / 16.05.2010Коментари (15)6905
© Plovdiv24.bg
Въпреки поканата, която бе отправена в официалния сайт на феновете на Ботев, Николай Бареков се скри от "жълто-черната" общественост на днешната среща във Военния клуб на Управителния съвет с привържениците на тима, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Още в началото на сбирката бе зададен директен въпрос към Христо Андреев, когото феновете свързват с Бареков, защо в "медиите" им постоянно се плетат интриги и се нападат Марин Бакалов, феновете и единственият бизнесмен, изявил реално желание да финансира тима - Георги Георгиев. Андреев обаче отказа да отговори, а през останалото време мълча. Останалите въпроси относно това защо Бареков се скри, защо си приписва чужди заслуги и т.н. бяха отклонявани от всички от УС, застанали пред феновете и пренасочвани към Андреев, но той отказа да отговори на тях, заявявайки че няма общо със сайтовете на Бареков. Компрометираният журналист последните дни води масирана кампания, в която обижда и напада всички, които се опитат да възродят Ботев - от Марин Бакалов, до всички редови фенове.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Преди се кифих, че има човек от медийте който да подрепя отбора ни! Повечето софийски маймуни само плюят по всичко което не е София. Сега незнам! След тези изяви и писмени издънки не съм сигурен дали може по-някакъв начин да се вярва на Бареков!
+1
 
 
Мамка му на това леке Бареков,ба*ти мижитурката!
+2
 
 
Бареков нарича целият управителен съвет "мишки", как се работи с такъв човек. Ясно е, че е поел ангажименти към Иренката и Догана и сега трябва да ги изпълни. Гневен е, че всичко му се изплъзва, това е.
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 17.05.2010 г.
+3
 
 
Стига с този Бареков. Видяхме го, че нищо не става от него, откакто го изгониха от бтв.
+2
 
 
Вярно ли е че 29 балъка са си платили вноската от по 240лв? Как ще нахраните тези алкохолици тогава ? ТОЙ УМРЯ !!! 19??-2010
+4
 
 
Много трудно време и за бизнесмените и за феновете. Почти всички отбори са с финансови проблеми. Дори Берое и ЦСКА - участници в евротурнирите. Не трябва да се делим на фракции - нека който може да помогне да е добре дошъл - Бареков и 16-те да направят дебат, но не с компромати, а с позитивни идеи пред феновете - като днес. Масата от фенове с членски карти да се обедини около няколко представителя, които да бъдат балансьора между интересите на бизнесмените инвестиращи в Ботев /представляват ни за срок от един сезон, на следващия ги преизбираме или нови/. Времето е такова, че ако не сме гъвкави и прозорливи, ще се пречупим. Историята помни как България е паднала под турско робство - всеки хан се е борил за себе си. Време е за борба на идеи и обединение. Единственото което е важно за нас е историята ни и идеята, нали? Нямаме време!
на 16.05.2010 г.
+3
 
 
Бареков въобще да не се мярка!!!! Тази подлога на ДПС няма място при нас!
+6
 
 
Само един свестен 4овек на снимката - Иван Глух4ев. Бяхме комшии, затова знам.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: