ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
УС на Ботев прикани всички привърженици да станат членове на клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:05 / 12.05.2010Коментари (12)3880
© Plovdiv24.bg
Членовете на Управителния съвет на Ботев Пловдив се обърнаха към всички фенове на клуба с призив да станат членове на клуба и да платят годишния си внос, предаде репортер на Plovdiv24.bg. За досегашните членове крайният срок е 31 май, а за новите няма краен срок, тъй като те плащат първоначална такса, също 240 лева. Новите членове трябва да попълнят заявление, което можете да свалите от този линк. Членският внос се плаща на място на стадиона или по банков път. За момента е открита сметка към Корпоративна банка:

Булстат и IBAN на ПФК "Ботев Пловдив" към Корпоративна банка:

Булстат: 466336

IBAN: BG27 KORP 9220 1030 3255 01

BIC: KORPBGSF

Председателят на УС на Ботев Марин Бакалов заяви, че ще се отворят сметки и в други банки. Божидар Божилов пък обяви, че от днес официално стартира кампанията по набиране на нови членове. Общинският съветник и член на УС Едуард Сарафян пък прочете на днешната пресконференция декларацията към феновете, публикувана и в официалния сайт на привържениците на "канарчетата" Bultras.com:

Уважаеми съграждани, приятели, съмишленици!

Обръщаме се към вас, за да ви благодарим за подкрепата и вярата в усилията, които полагаме за възраждането на любимия ни футболен клуб. Пловдив е град различен от останалите. Пловдив винаги е бил символ на свободата, културата и силата на духа. Всички вие, които и за миг не престанахте да се борите за една от неговите най-ярки емблеми, сте достойни наследници и пазители на градската история и традиции. Повече от десетилетие вие рушихте митовете, че в България няма гражданско общество. Повече от десетилетие вие показвахте на всички, че любовта е по-силна от омразата.

Сега, когато сме на път да спрем разрухата и да изчистим срамното петно от името на нашия клуб, ние, представляващите легендарния "Ботев" Пловдив, се обръщаме с призив към всички вас!

Пловдивчани, вашият "Ботев" има нужда от подкрепата ви! Станете част от жълто-черното семейство! Присъединете се към общата кауза, като станете пълноправни членове на нашето сдружение! Всеки един от вас е важен! Всеки един от вас може да запише името си със златни букви в историята на клуба!

За първи път, в българския футболен живот, привържениците на даден клуб имат възможността и привилегията сами да решат неговото бъдеще! На кой друг, ако не на вас, привържениците на най-стария футболен клуб, се пада тази огромна отговорност и чест! Дълги години всички заедно се борихме, за да дойде моментът, в който ние да решаваме по какъв път ще върви "Гордостта на Тракия"!
Е, моментът дойде! Покажете за пореден път, че гражданите на Пловдив умеят да пазят и бранят историята на града си!


А той, Пловдив, е древен и вечен!

И не умира, също като БОТЕВ!

С уважение: Сдружение Професионален футболен клуб "Ботев"

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
marine измислите схемата по добре , зачтото ботев пловдив отива на кино
0
 
 
Този дебелият никак не ми харесва . Тъп е като патрона си Славчо и няма да се учудя ако догодина стане локомотивец или нещо такова .
+3
 
 
Aз ще дам 240.00 лв за членство, не е проблем, НО !!! за да го направа , искам нещо изключително простичко .....ПУБЛИЧЕН ОТЧЕТ от всеки един от 16-те члена на Управителния Съвет на сдружението, за това какво, как и къде е свършил до момента, относно възраждането на любимия ни отбор. И не само това .... Искам и план какво ВЪЗНАМЕРЯВА да свърши, работейки за каузата БОТЕВ !!! Аз съм човек на действието, не на приказките и затова искам да видя реалните действия на всеки един от тях, които съответно ще възнаградя от джоба си.....аз и хилядите, които носим БОТЕВ в сърцата си !!! Доколкото разбирам, 16-те члена на УС ще са на заплати, а постъпленията за тези заплати ще се формират от този членски внос. Възможно е и да греша, затова ако някой е по-наясно ТОЧНО ПО ТОЗИ въпрос, моля да даде разяснения.....защото пловдивчани, освен всичко друго изброено в тази декларация, НЕ СА БАЛЪЦИ и аз категорично съм ПРОТИВ схемата "фенове плащат на фенове" срещу това последните да се снимат и пъчат по пресконференции и т.н. Ако са истински ботевисти и идеалисти 16-те члена на УС и държат РЕАЛНО ДА СЕ ВЛЕЯТ стабилни приходи от членски внос, същите незабавно трябва да обявят и да декларират ,че ЩЕ РАБОТЯТ ДОБРОВОЛНО, БЕЗ ЗАПЛАТИ от Сдружението, защото БОТЕВ е прекалено гол и бос все още, за да се превръща в "хранилка" за някои ..... Защото нали се сещате, че всеки който даде не 240 , а и 1 лев дори , ще иска да знае как и за какво се харчат перите му и на кой за какво се плаща....Мониторинга ще е жесток, момчета и момичета , затова не си правете излишни илюзии !!! Човек трябва да е достатъчно богат..и материално и духовно, за да бъде член на УС на БОТЕВ ..това е моето мнение по въпроса .....
+3
 
 
я ходете да си гледате циганския отбор и стига сте се занимавали с нас аман от вас навлеци гадни ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА ЩЕ ВИ УБИЕ- ПРЕСТАНЕТЕ ИПОМНЕТЕ ЕДНО ОТБОРА НА ПЛОВДИВ Е БОТЕВ. канари колкото до ситуацията в нашия любим клум всичко върви много добре и осбено много ми харесаха първите 2 абзаца от декларацията ТОЙ НЕ УМИРА
+7
 
 
Буферите изведнъж много се притесниха за случващото се с Ботев.Това е добре.:))
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: