ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Жълто-черните" фенове обсъдиха бъдещето на клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 01:01 / 29.04.2010Коментари (103)9495
© Plovdiv24.bg
Божидар Божилов(в ляво) отговори на въпросите на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев Пловдив се събраха в сряда следобед, за да обсъдят бъдещето на тима и събитията от последните дни, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На стадиона бяха разяснени въпросите около регистрацията на новото сдружение, кой може да участва в него по т.нар. "испански модел" и др. Част от привържениците смятаха, че годишната такса от 240 лева е твърде висока, но идеята, че една карта може да се ползва от няколко души, а таксата - разделена между тях, се прие добре.

Редовите привърженици се поинтересуваха още как е решено да е такава сумата, дали не може да се дава на няколко вноски и т.н. За тази година е решено таксата да се събира до края на месец май, но от догодина ще се мисли и за плащане на вноски. На всички въпроси около 1 час отговаряха трима от феновете, членове на УС на новото сдружение - Божидар Божилов, Крум Хаджиев и Николай Георгиев.

Феновете обсъдиха и може би най-важния въпрос в момента - от къде ще продължи участието си възродения Ботев. Всички се обединиха около идеята, че е най-важно тимът да стартира от "Б" група, за да може да отпразнува 100-годишнината си в елитната "А" група през 2012-а година. 
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За локомотив настъпва часът на истината.При лошо стечение на обстоятелствата могат да изпаднат.И вместо в техните теми да коментират за проблема който имат,те са плъзнали като хлебарки из темите за БОТЕВ.Е на това му се казва комплексирани и озлобени хорица,на които само споменамването на името БОТЕВ не им дава спокойствие.Аз пък им се радвам, като гледам как пишейки се опитват да си избият комплекса.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
злобата ще виизяде главата при нас работите ще се оправят не ни мислете мислете за вашето оставане КОМПЛЕКСАРИ ПРОСТИ а на тези които толкова много се интересуват от любимия на Пловдив БОТЕВ ще им кажа изчакайте до регистрацията и след това на конференцията ще разберете всичко айде със здраве
-5
 
 
Шок и ужас тресе Пловдив. С възраждането на новия клуб, нивото на престъпноста ще скочи неимоверно. Очаква се вълна от мургави Робин Хути, с жълти фланелки да ни нападат по булевардите и задните улички и да внасят откраднатото в касите на нуждаещите се ( под нуждаещи се разбираите, всякакви татуировчици, "легенди", алкохолици и т.н.). Моля полицията да ги следи изкъсо, после ще е вече късно.
-5
 
 
На главната проси едно циганче дето вика:Бате дай някоя стинка да помогна на Ботиф.Дай бе бате.....
+4
 
 
Тука половината коментари са от буфери. Стегнете са малко, бе, черно бели мърльовци! За какви некролози говорите като отборът ни изплува малко по малко?! Много комплекси много нещо. Ние лазим ли толкова по вашите форуми?!
+1
 
 
най основното сега е не колко пари биха се събрали , а прозрачноста и предцедатела на клуба марин бакалов да бъде отговорен за тези пари , ако има пълна прозрачност членовете на ботев пловдив футбол клуб постояно биха се увеличавали , а това е идеята , здрава основа за напред
-4
 
 
Пак ли с ДПС бе, резаци жълТУРСКИ! С парите на Ирен Гювенди и турската подлога Хасан АНДРАев; с фирмата на ДПС перача Васко Нинов; с дивият селяк и циганската му орда от чистота Кошаански; с новата партийка Всичкото Мангал Рязан на слафчО от Район Източен; с Лайнежджамия строена от циганското ГУСВ в циганската махала, с легендата лидер на ЕВРОРОМА Танас Пашата и ИСТАНбулТРАС лази към Босфора с помак начело! И смърди най-нагло мършата аджисанска, но това и остана! У-У-У-У, МАНАГЛИ ЖЪЛТУРСКИ!
-4
 
 
Заради такива топ олигофрени от рода на ромщайна се забавляваме с агонията на срамният жълт цирей!Още малко и великият град Пловдив ще си отдъхне веднъж завинаги от жълтият срам!
+7
 
 
WIND - какво се случи 2001 г. Или паметта не ти служи толкова дълго? Само нещата обнародвани в ДВ /държавен вестник/ легализират добрите и лоши намерения. Там картинки няма, да не се разочароваш! Виж броя от юли 2001 г. Ако си прав, кой играе на Лаута? След като прочетеш в някой от следващте броеве за Ботев, тогава ще съпоставим написаното тогава и сега и пак ще си пишем. До тогава леки дни и не се пали толкова. Нервите били единствените клетки в организма, които не се възстановяват. Само Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: