ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сдружението ПФК "Ботев" няма никакви задължения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:17 / 26.04.2010Коментари (17)6237
© Plovdiv24.bg
Възроденото сдружение ПФК "Ботев" Пловдив няма задължения, съобщи зам. кметът по спорта Георги Титюков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Поради 600 хил. лв. дългове, които имал към момента, когато се приела нормативната уредба клубовете да стават акционерни дружества - през 1998-а година, той не бил заличен.

"Това даде шанс за възраждането му. Ходихме в НАП, оказа се, че е минал 10-годишният погасителен срок по давност и "Ботев" започна на чисто", коментира Титюков.

Според него Христолов вече нямал място на стадиона. Той си притежавал едно АД, което има n-милиони задължения. В дружеството на Димитър Христолов се чака да влезе синдик. Очаква се лицензът на акционерното дружество на Христолов за професионален футбол да бъде отнет.

Бъдещето на сдружението, което бе възродено в събота в Новотела пък ще се решава от БФС. Въпреки, че от Управителния съвет не са го огласили официално, поради медийното ембарго до съдебното решение, в сдружението се надяват Ботев да продължи участието си от "Б" група.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Доколкото знам, държавните вземания нямат давност. Това първо. Второ, по-горе един заместник кмет се опива да каже, че ако 10 г не си плащаш данъците ще ти ги опростят поради давност. Това може да се случи само на жителите на столипиново. И трето дори да приемем, че този ботев няма задължения, не виждам какви права има, освен да започне от зоните или да вземе лиценз от друг отбор. Има и трети вариант - к...ите от бфс да помогнат старите си приятелки
0
 
 
И как точно смятат да стане това продължаване от Б група.
0
 
 
Нямам против да почнат на чистоы но не знам дали от БФС си дават сметка, какъв прецедент създават, ако дадат Христоловия лиценз на новия Ботев. Така всеки клуб може да спре да се разплаща с НАП, НОИ и всеки друг и като се натрупат дълговете, регистрира се ново дружество и му се прехвърля лиценза на старото. Разбирам , че конкретния случай не е такъв, но се създава опасен прецедент. Както е пълно с тарикати президенти в българския футбол, веднага ще надушат схемата и на принципа Щом за Ботев може и за нас може ще стане мама миа. От БФС съм сигурен че са готови на тази схемар но Не знам дали държавата в лицето на най-големите кредитори на Ботев НОИ и НАП ще се навият
0
 
 
значи Ботев трябва да почне от зоната.
-3
 
 
Че те нямат и отбор.....те са просто едно кухо дружество!!!
-1
 
 
Типично по жълтурски добра новина!Не си платили данъците и се радват ,че им се е разминало!Цигани!Данъците са си дължими ,но след 10 годишна давност не могат да се събират принудително.Пак на гърба на другите искате да живеете!Не става!Вече сте само едни смешни зомбита с още по смешни бълнувания.
+10
 
 
Много ми беше и на мен странно толкова време да не чета новини за ПФК Ботев, но сега нещата си идват на мястото и вече е по-друго :)
+10
 
 
чудеснп искам от сега нантък да чета винаги позитивни новини за БОТЕВ и само за победи пожелавам си а и на всички останали жълто-черни фенове
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: