ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Титюков пак ще се среща с Коко Динев за концесията на ст. "Локомотив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:12 / 26.04.2010Коментари (22)4802
© Plovdiv24.bg
Поредна среща за концесията на стадион "Локомотив" ще има до края на седмицата заместник-кметът Георги Титюков с президента на футболния клуб Константин Динев

"Ако общината имаше достатъчно пари за стадионите, щеше да ги направи на драго сърце сама, а не да ги дава на концесия", коментира Титюков пред репортер на Plovdiv24.bg заявените преди седмица от ръководството на "Локо" намерения да търси финансова подкрепа от общината и държавата за реализиране на амбициозните си виждания за модернизирането на стадиона.

Още Галя Топалова е подписала и подпечатала всяка страница от концесионния договор. Той не влязъл тогава в сила, тъй като кметът не парафирал документа. "Имаше две странни клаузи по настояване на Топалова, които трябваше да бъдат прецизирани от Общинския съвет. Но отдавна вече си свършихме работата, чакаме новите собственици да подпишат. Те вече представиха идеен проект какво мислят да правят на стадиона. Явно имат сериозни намерения за инвестиции", обясни Титюков.   
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
на папагал никаква вяра не може да се има
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 27.04.2010 г.
0
 
 
Не виждам нищо спъващо и ботевистко в тая новина. Виждам само някаква дейност от Общината за решаване на някакъв проблем. Само дето както винаги общинарите са бавни, тромави, както винаги кретащи в решенията си. Буфер разсипа Ботев, но ботевист едва ли ще тръгне да разсипва Локо (най-много да попречи мъничко). А щом Коко е приел някакъв проект, то би трябвало и да знае как ще се реализира инече ще излезе, че е поредния лаладжия отварящ си устата само за проветрение (нещо като чалгарски плейбек в кръчмите му).
+1
 
 
АЙДЕ СЕГА,ВСИЧКИ "ЯСНОВИДЦИ" В ЖЪЛТО ДА ВЗЕМЯТ ПО ЕДИН ДЕБЕЛ КОЛ И ДА СИ ГО НАВРАТ ОТЗАД! ИНАЧЕ РАДОСТ ЗА ТЯХ, ЗАЩОТО ТОЗИ РАВЕН ЗА НАС Е ЗАГУБА!
0
 
 
Айде бе момчета вкараите вече!! Май пак x
на 26.04.2010 г.
0
 
 
На почивката Миньор-Локо 0:0. Стягайте се, щото става лошо...
0
 
 
1-0 Монтана wkara аиде момчета вие сте. Убиите орките.
0
 
 
0-0 на полувреме. Нещата сочат за победа на Монтана, Генов маи така е инструктиран :) Дано, да бием днес, а Мездра после да се избият със Сливен.
+2
 
 
"Ако общината имаше достатъчно пари за стадионите, щеше да ги направи на драго сърце сама, а не да ги дава на концесия", A общината има пари за жълтия стадион ,, на който няма да се играят мачове от А група в близките години ,, А за отбора който се бори да не остави Пловдив без отбор мекия нали .. Как искате футбола в Пловдив да има поне някво ниво ... като се гледат само избрани отбори ;х
-1
 
 
"Примери няма да давам, те са наблизо и са пред очите на хората. Локомотив е само на феновете и не зависи от политическата конюнктура. Ние никога няма да лазим за милостиня от силните на деня." А сега искал помощ от общината и държавата! Аман от превъзбудени селтаци! Хем се бие в гърдите и се прави на мъж, хем после ходи наведен - типичен локомотивец! Ами като си много отворен и няма да просиш милостиня, подписвай концесията и започвай да строиш! Ама това не е като да гониш чалгаджийките, и да се правиш на голямата работа по нощните локали!
0
 
 
Вие си имате собственик.На нас винаги държавата ни е помагала и така ще бъде.Хихи:))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: