ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Възроденият Ботев ще действа по испански модел
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:44 / 26.04.2010Коментари (84)12866
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Ботев Пловдив разкри част от идеите, които са приети за сдружението ПФК "Ботев" Пловдив, което ще запази "жълто-черната" традиция в българския футбол, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Сдружението в момента има малко по-малко от 200 члена. Всеки обаче може да влезе в него като член на клуба, като заплати членски внос от 240 лева годишно до края на май за настоящата година.

Така Ботев ще се развива по модел, подобен на този на испанските Реал Мадрид и Барселона, където феновете са членове на клуба и имат глас за важните решения. Сумата за тази година ще се внася еднократно, като от догодина се планира това да се прави на вноски. "Тъй като организацията не е акционерно дружество, никой няма да получава акции", уточняват още от фенклуба. Пълна информация относно сдружението, целите, бюджета и други, ще се даде след съдебната регистрация в началото на месец май.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
поради каква причина трябва да се платят поразиите , който е направил христолов , добре влиза синдик , знае се цената и тя е 3 милиона , нека тези три милиона са воденичния камък които би удавил христолов , никoй не е длъжен да му ги плати, ако има врата през които могат да минат тези 16 нека го направят , но след това да създадем нормален отбор , че този през последните 10 години бе само срам
0
 
 
Казват, че лоша реклама няма. Ти Мите стана мнооого известен, но и безплатен обяд няма. Време е да си платиш! За мъките на хората които работиха в АД-то ти и страданието на феновете. Ще имаш достатъчно време да разбереш дали си е заслужавало.
0
 
 
Ако 5000 човека дадат по 240 лева това прави 1 200 000 лева на година !!! ТЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ ДАЖЕ НЯМА ДА ТРЯБВА ДА СИ БЪРКАТ В ДЖОБА А ЩЕ СИ СТРОЯТ ТЕХНИЯ МОЛ, Та ние ще станем като Бирусия Дортмунд. там публиката наистина е велика и дава пари събраха 40 000 000 марки да спасят от фалит клуба ,тука сега за 240 лева почваме да говорим колко много пари са особенно ако ги разделите на колко бири могат да се изпият и да се напиете . Значи за бири може за отбора не може ? ВСЕ ВЛАСТ НАРОДУ !
+1
 
 
За какъв "Ботев-1912"говорите , когато контролния пакет и името са на селския. Ако се прави нова регистрация , започваме от майната си. Нямали да е по-лесно да се купи отбора от прокуриста , който влиза при селския?
+1
 
 
в бг сам признал като треньор единствено чико , навремето , вече е стар, доведе пехливанов , симов и наско и направихме нереално силен отбор за времето, чико е разбира тази игра , но друг чико в бг няма , piccioni е много добър и ако го изпуснат сме големи балъци , а и той има поглед върху млади таланти в италия , ръководството само може да се учи от него как се прави отбор , видяхте че за една седмица сглоби отбор които ловеч и локо софия и цска не могат да бият , а ако му се даде време , ако проведе подготвителен период , които разбира от футбол и обича ботев пловдив безкористно и не си прави тънки сметки би гласувал за piccioni
на 27.04.2010 г.
+4
 
 
Ботев Reborn или Ботев Renacido. Както и да е, важното е в Пловдив да се направи сериозен футболен отбор. Заслужава си този красив и велик град да има и един велик отбор.
-4
 
 
На думи сте голяма работа , като дойде време да се събират кинти ,тц , никой не иска да отдели от джобните за лепилото . На печелившите честито !
0
 
 
не искам да се заяждам или нещо подобно, но някои може ли да ми обясни този "възроден" ботев дали ще изплати 3.5 милионния дълг на христоловия или ще вземат лиценза и "ни лук мирисал ни лук ял"
+1
 
 
Понеже стана дума за треньорите, добре ще бъде да се подчертае, че за влизането в А група не е нужно да търсим някакви супер треньори от чужбина. Освен това практиката в нашето родно първенство показа, че у нас в БГ чужденците треньори се сблъскват с трудности от нефутболен характер. Затова от ЦСКА си тръгна румънецът Андоне. Пак по нефутболни причини си тръгна и Окука от Локо Сф. Имам пълно доверие на Пича, не ме разбирайте криво. Но е несериозно да се говори, че нямаме треньори. Дойде в Бургас Балъка, който направи име в Германия и какво стана в Черноморец? Пълен провал! Балъков твърдо се провали! Имаше пълен картбланш за всичко, и пари достатъчно и какво? Седмо място. Без коментар. Смятам, че трябва да се доверим на новото ръководство на Ботев! Те най-добре ще решат кой да бъде и на кого да доверят селекцията. Нека да окажем пълно и безусловно доверие, защото началото на ПФК Ботев 1912 ще е трудно. Те имат много работа за вършене и именно в този отговорен и тежък момент нека да почувстват нашето доверие и подкрепа! Той не умира!
+1
 
 
за мен най големия проблем за испанския модел е доверието , трябва да се гарантира че тези хора които са дали тези 240 лева те избират новия президент на ботев пловдив , а не някой друг , трябва да се организира избор на президент с урни и официално гласуване и да се избира президент на всеки 3 години не повече , а първия президент да е за 2 години само и нови избори , така хората вярват че съдбата на ботев пловдив е в техните ръце и второ прозрачност за парите къде се изразходват , ако първите 2 години са успех за нас , то след това ви гарантирам членска маса минимум 10 000 и вноската да е 10 лева на месец, важното е ботевистите да са сигурни , че някои не ги баламосва
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: