ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Възраждането на Ботев започва от утре
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:41 / 23.04.2010Коментари (142)15870
© Plovdiv24.bg
Утре ще се направи най-важната крачка за възраждането на Ботев Пловдив без Димитър Христолов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В събота сутринта ще се проведе учредително събрание, на което ще се поставят основите на бъдещата организация, която ще ръководи възродения Ботев. По план новата организация трябва да вземе лиценза на АД-то на Христолов, което е пред фалит, и отбора да продължи да се състезава от "Б" група, ако получи подкрепа от БФС.

Важната среща ще се проведе на закрито, като вътре ще се допуска само със специални покани. След нея ще бъде прочетено кратко съобщение за решенията, които са взети, а официална пресконференция с пълни данни ще се даде след няколко дни. В момента организацията от 16 души - легенди, фенове, общественици и бизнесмени работи само по организационни въпроси и всички слухове за нови треньори, играчи и т.н. спортно-технически постове в отбора са напълно неверни.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ботев - канарчето-подобно на птицата- феникс ,сякаш се възражда, затова започвам с него. В гръцките и римски легенди фениксът е символ на безсмъртието и възкресението. Асоциира се с Аполон/Феб. "Феникс" на гръцки е червен. Описват го подобен на паун или на орел. Древните гърци са вярвали, че той живее в Арабия, в прохладен извор или кладенец, това не си го спомням много добре. Всяка сутрин в зори той пее прекрасна песен, толкова хубава, че даже Слънцето /Хелиос спира, за да слуша. Фениксът е уникален, може да има само една птица, което го прави, разбира се, много самотен. Не се размножава, защото за появата на нов феникс е нужна смъртта на първия. Когато почувства, че наближи краят му /в различните легенди е от 500 до 1461 години/, той построява гнездо от най-благоуханна дървесина, запалва го и изгаря в собствените си пламъци. От пепелта се ражда нов феникс, млад и силен. Той събира пепелта на предшественика си в яйце от смирна и отлита до града на слънцето, Хелиополис, където полага яйцето на олтара на бога на Слънцето. Така сега и пловдивската птица -феникс - канарите - поискаха смъртта на първият феникс, за да се възроди новият! Но и той не се размножава, както гласи мита, и скоро ще им се наложи да погребат и настоящия, все още несъздаден, за да потърсят нов! Вечен кръговрат!
-3
 
 
И аз ще си правя отбор(черно-бял)щом е толкова лесно,за да ви обладава 10 години още и в "Б"
0
 
 
черно-бели к*рви, на ваше място бих гледам жалкото ви отборче от порутения стадион на да изпадне..... БОТЕВ беше, е, и ще бъде велик, докато вие ще си останете посредствения отбор от лаута, без надежди, мечти и бъдеще.
на 24.04.2010 г.
+1
 
 
СПОКОЙНО МЪРЛЬОВЦИ щЕ ВИ СЕ ОБЪРНЕ СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ НЕ БЪДЕТЕ НЕТЪРПЕЛИВИ,САМО СЕ УСПОКОЙТЕ НЯМА ДА ПОДМИНЕМ НИКОЙ!
-5
 
 
Абе пътуващи циркаджий,вие да не мислите че така лесно се прави отбор бе?Само с документи нестава,трябва и някой да плаща. Да видим кой ще е тоя,щото на 40 души заплати да се дават не е малко ,но това е минимума .Ще ви видим как ще почнете изобщо ,пак ще ни веселите ай безавариен полет.....КЪМ БЕЗДНАТА ха,ха,ха
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
От днес имаме Свободен Ботев! Свободен ФК Ботев 1912! Честито на всички канари! Ай, канарииии!!!
+9
 
 
ДНЕС СЕ ПРОДЪЛЖАВА ЕДНА 98 ГОДИШНА ТРАДИЦИЯ !!! - ( за непросветените) - ТОЙ НЕ УМИРА !!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: