ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума подкара рейса за Банско, Милутинович влезе в групата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:43 / 23.04.2010Коментари (48)8352
© Plovdiv24.bg
С група от 20 футболисти Локомотив Пловдив замина днес на лагер в Банско, където ще се подготвя до мача с Миньор, който е в понеделник от 16 часа в Перник. "Черно-белите" отседнаха в комплекс „Пири", на чийто терен ще провеждат и своите тренировки. В състава за първи път през пролетния полусезон бе включен сръбският халф Милан Милутинович. В Пловдив остана Красен Трифонов, който е с подут глезен и няма шанс да се възстанови напълно до двубоя с перничани.

Почетният президент на клуба Христо Бонев разведри обстановката на Лаута, след като сам подкара клубния Мерцедес на път за Банско. Зума, който е и водач на групата, измести зад волана шофьора Ваклуш Ваклушев и направи „почетна" обиколка на целия комплекс под аплодисментите на футболистите. Административният директор на черно-белите Атанас Узунов обаче въведе ред и дисциплина, като наложи глоба от 50 лева на Ваклуш за това, че е предоставил поверения му автобус в чужди ръце.

Ето и пълната група от 20 футболисти за лагера в Банско:

Кирил Акалски, Стоян Ставрев, Георги Мечечиев, Бенжелюн Юнес, Кирил Котев, Ангел Йошев, Петър Кюмюрджиев, Валери Георгиев, Костадин Гаджалов, Даки Кики, Даксон Да Силва, Евертон Джилио - Том, Габор Ерош, Милан Милутинович, Николай Чипев, Боян Илиев, Здравко Лазаров, Йордан Тодоров, Гара Дембеле и Рангел Абушев.

Още по темата: общо новини по темата: 9
28.04.2010
27.04.2010
27.04.2010
26.04.2010
26.04.2010
26.04.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Много се надявам, Киро да е във форма тоя мач, предишните, никъв го нямаше, дано понеделник покаже добрата форма от есента.
-1
 
 
НЕКА ДОЛНОПРОБНАТА ЖЪЛТА ПИКОЧ НА ГРАДА НИ ДА СЕ СЪСРЕДОТОЧИ ВЪРХУ УТРЕШНОТО НАЧАЛО НА НОВИЯ ЖАЛЪК ПЕРИОД В СЪЩЕСТВУВАНЕТО ИМ И ДА НЕ СЕ ПРОИЗНАСЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПО НЯКОИ ВЪПРОСИ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПОМНИМ ЧЕ В 99% ОТ СЛУЧАИТЕ КОГАТО ДОЛНАТА,СЕЛСКА СГАН НА ГРАДА НИ СЕ Е ОПИТВАЛА ДА ПРОГНОЗИРА,ВСЕ СЕ Е ОСИРАЛА И Е СТАВАЛА ЗА СМЯХ! ТАКА ЧЕ,ЖЪЛТИ КРЕТЕНИ,ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ПОРЦИЯТА ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ,КОЯТО ЩЕ ВИ ПОДНЕСАТ УТРЕ И СИ ОСТАВЕТЕ СМЕШНИТЕ ЗАКАНИ ЗА ВАШИЯ ФОРУМ! ТЕПЪРВА ЩЕ ВИ ДАВАТ ПОВОДИ ДА СЕ НАДЪХВАТЕ,НО ХУБАВОТО ЗА ВАС ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЕДИНСТВЕНО,НАДЕЖДАТА ЛОКОМОТИВ ДА ИЗПАДНЕ,НО САМО СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ И ТАЯ НАДЕЖДА ЩЕ ВИ СЕКНЕ! ЖАЛКО И СРАМНО Е ДА ПИШЕШ ЗА КЛУБ,КОЙТО ПОВЕЧЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЕ ТЕ ПРЕВЪЗХОЖДА ВЪВ ВСИЧКО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ТВОЯ КЛУБ НЕ СЪЩЕСТВУВА И НЕ СЕ ЗНАЕ,КЪДЕ И КОГА ЩЕ СТАНЕ ТОВА! ВИНАГИ ЖЪЛТУРИТЕ СТЕ БИЛИ МРЪСНА СГАН И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТАКА!
+1
 
 
На жълтите почват да им "възраждат" отбора и те пак при нас :Д Просто показва кви комплекси имат тъпите цигани... Погледнете я тая таблица от дясно(за тъпите - натам >>>) и осъзнайте че винаги ще сте зад Локомотив. Винаги ще сте на последно място. Даже и да отидем в Я група пак ще сме по велики от вас. :)
-4
 
 
орките ще ви изпратят на Ботев и той ще ви довърши в родната ви Б група...кофти глетка ще е тимчето на малцинствата в Б...пред 200-300 чистокръвни обитатели на столипиново командата на коко ще прави велики тото мачове
-3
 
 
ей, жълтата сган пак се размириса. отърваха се вчера само с 3-0 и пак се напъват майна! жълтури нещасни! къде ви играе селското отборче, че нещо го няма на футболната карта!
0
 
 
Вчера Гарата не го видях на тренировка някой знае ли нещо
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 23.04.2010 г.
0
 
 
Орките са наши,главата си режа!
+2
 
 
кво пак се пънете бе смешници "всички във Перник" бати клоуните,нали ви виждаме пишите всички в сливен нали ви видяхме колко сте виждаме ви колко сте и на домакинските си мачове максимум по 3500 човека на мач и пак много ви знаят мръсните устички
0
 
 
За Локо Пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми, и докато то не спре, за миг неще те предаде...о само Локо Пловдив, о само Локо Пловдив...от тук до края на света. Всички в Перник, да подкрепим отбора на град Пловдив !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: