ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шенсой: Трябваше да ги бием с 2-3 гола разлика
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:28 / 19.04.2010Коментари (15)3688
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой даде поредното си култово интервю, в което сравни положението в Пловдив с това в Афганистан и Ирак, що се отнася до отношението на журналистите.

Относно равенството със Сливен, Шенсой коментира, че неговият отбор е загубил две точки: „Не това равенство искахме, а друго равенство. Не спечелихме една точка, а загубихме две. Първото полувреме можеше да водим 3:0. Както трябва да се играе навън, така играхме днес. Вместо да спечелим с най-малко 2-3 гола разлика и да вземем трите точки, сега взехме една. Един ден ставаш герой, един ден кукавица, особено в Локомотив Пловдив се прави голяма трагедия. Загубихме две точки и сега имаме срещу Ботев служебно три точки. Имаме една седмица да се подготвим за срещата с Миньор Перник", заяви Шенсой.

„Локомотив Пловдив ще остане в А група. Аз и футболистите ще дадем всичко за да стигнем нивото на феновете на Локомотив Пловдив, много са велики. Мога да ги сравня с феновете на Ливърпул", не скри възхищението си специалистът.

Относно изказването си, че футболисти на „смърфовете" дават лъжлива информация на журналистите, косоварят коментира: „Не искам да дам имена, но дават необективна информация на журналистите и става война като в Афганистан или Ирак. Нормално се работи, но някои искат да има интриги. Затова не може Локомотив Пловдив да стане голям клуб. Благодаря на Данчо Тодоров, много съм доволен от него като професионалист".



Източник: Gong.bg
Още по темата: общо новини по темата: 12
21.04.2010
21.04.2010
21.04.2010
20.04.2010
20.04.2010
19.04.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А какво стана с жълтата сган ? Догодина сме в Евро турнирите
0
 
 
Каквото и да си говорим трениора си има както плюспве,така и минуси...Ако всеки мач побеждавахме или падахме нямаше да е интересна тази игра.Ние феновете разбирасе искаме само наи доброто за своя отбор,за това трябва да го оставим да работи на спокоиствие и да го съдим след последния шампионатен мач(дано само да не е твърде късно тогава).Все пак пред него е поставена една единствена цел-да оцелеем в А група.Шансовете ни според мен са 60:40 за оцеляване няма да ни е лесно до края но ние сме едно цяло и трябва да го доказваме със всеки изминал мач.Изпълни ли трениора целта поставена му от ръководството до края на първенството.според мен ще го сменят.Варянти много -всеобщия любимец на черно бялата публика Еронасян,Херо,Стоичо Младенов,Любо Пенев защо не???В момента сме финансово стабилни и аз лично не бих се учудил ако доиде някое голямо име на трениорския пост в Локомотив Пловдив. Колкото до футболистите,направихме мащабна и гръмка селекция и резултатите не закасняват,като единици и Бенжелюн и Данчо и Здравко и Гара и Котев,мисля че всички се преставят повече от успешно,но има още дупки за запълване Том-много слаб,никаква идея няма в неговата игра,също и вратарският пост е колеблив напоследък,още поне 1 нападател ни трябва,реално в момента сме само е един чист нападател в лицето на Гара.Лазаров не е типичния таран нападател,като французина и контузения Чиликов,които така и не можахме да го преценим дали става за нашия отбор.Рангел Абушев се опитва,влиза с желание и хъс във единоборствата,нбо е оше твърде зелен за А отбора..... Дано да оцелеем!!!!
0
 
 
Отборът играе много по-добре от първия полусезон, когато не смеехме и да си помислим за победи - защо пак плюете?! Прочетете статията - много положения, от които само едно е реализирано за съжаление. Ако отборът е надиграл съперника си като гост тотално, значи треньора си е свършил работата. Ако не са успели да отбележат гол, значи футболистите не са си свършили работата. Ясно като бял ден!
0
 
 
Локо загуби две точки и стигна само до 1:1 при гостуването си на Сливен. "Черно-белите" трябва изключително много да съжаляват за този резултат, тъй като пропуснаха дузина чисти голови положения. От своя страна домакините стигнаха до гол с единствения си удар. През останалото време подопечните на криминалния кмет Лечков се отдадоха на брутални секири по посока глезените и кръстовете на "смърфовете", често подминавани от скандалния рефер Антон Генов. ===ТОВА Е ИСТИНАТА ПРОСТО НЯМАХМЕ НИКАКЪВ ШАНС ДНЕС
0
 
 
Какво дтана с шестото място.Разказвай басни,има кой да ти вярва.
+1
 
 
Трябваше , ама нямахме късмет Успех Локо и за напред :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: