ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шенсой: Сега сме два пъти по-длъжни да бием Сливен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:59 / 18.04.2010Коментари (11)3194
© Plovdiv24.bg
"След загубата от Монтана сме два пъти по-длъжни да бием Сливен. От четири отбора, които се бореха да определят един изпадащ, ние собственоръчно извадихме Монтана и ги спасихме. Сега са само три отбора, които се борят за оставане - ние, Локо Мездра и Сливен", това заяви Наджи Шенсой на традиционната пресконференция преди шампионатен мач на Локомотив Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Имаме 6 мача до края - един вземаме служебно, остават ни 5. Този мач може би ние най-важния до края, тъй като играем с директен съперник. Ако ги бием, ще се върнем на позицията преди мача с Монтана. Така ще можем да компенсираме всичко. Минималната ни цел разбира се е да не загубим", каза още старши-треньорът на Локо.

"Последните 6 мача Сливен нямат точка. Срещу тях никой не пише, но ние като загубихме един мач и някои журналисти веднага се хвърлиха срещу отбора. Няма бойкоти срещу Шенсой, няма такива неща. Ако има - ще кажа. Някои хора само търсят интриги. Нивото на отбора ни трябва да е такова да заслужим подкрепата на феновете. В Благоевград например, Пирин като бие си най-големия, но като пуснеш първи гол и веднага почват да коментират твоите майки, лели, всичко. Феновете на Локомотив обаче те подкрепят винаги. Аз ще си тръгна от Локомотив, когато футболистите поискат. Някои хора искат само да правят интриги и да разбиват атмосферата в Локомотив. Ако зависеше от мен, щеше да действам по принципите на Сицилия, но тук сме отбор и завися от всички.", заяви емоционално Шенсой, във връзка с негативни публикации по негов адрес.

"Костадин Гаджалов или Вальо Георгиев ще заменят контузения Бенжелюн Юнес. Има и други кандидати, но още не сме решили. Разочарован съм от защитата, но още не съм решил какви промени точно ще направя преди мача. Няма да коментирам продажби и купувания на мачове. Аз съм треньор и трябва да говоря за нещата, които стават на терена. Ако някой трябва да говори за купуване на мачове, ще е ръководството и те може да изказват недоволството си - аз като треньор нямам такова право," завърши Шенсой.
Още по темата: общо новини по темата: 12
21.04.2010
21.04.2010
21.04.2010
20.04.2010
20.04.2010
19.04.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
едно е да говориш друго е да го осъществиш.май оттук ти зависи оставането в Локопд -Шансой.
0
 
 
мисля 4е вапреки садията 6те ги бием с 3 на 1.успех локо победа и само победа
+1
 
 
Утре ако направим равен, ще е подвиг Мангалът Лечков още е фактор в БФС А това лайно Антон Генов заслужава да бъде обесен с краката нагоре! Шенсой, стига приказки, чакаме дела! Ако има трима педерасти в отбора, кажи ги кои са, изгони ги! Шенсой, утре ти си на дузпата! Остави момчетата да играят на терена, не им ръкомахай и викай, а на полувремето хич недей да влизаш в съблекалнята!
на 18.04.2010 г.
+3
 
 
Ще бъда реалист. Бидон Генов, Лечков и много цигани от Сливен: 3 в 1 неочаквано гадна комбинация. Според мен мача е 1 или Х. САМОЧЕ ЩЕ ИМА И МНОГО ПЛОВДИВСКА ПУБЛИКА И АКО СЕ УСЕТИ ПАК КОРУПЦИЯ ЩЕ ЯДЕТЕ БОЙ МАЙКА ВИ Д**БА ГАДНА ЦИГАНСКA. ГЕНООВ ТОВА ГЛАВНО ЗА ТЕБ СЕ ОТНАСЯ, ПЕД*Л !
+1
 
 
Мачът ще се играе между Коко и Лечката...?
+1
 
 
Сега и ти си длъжник на публиката, така че внимавай !!! По-малко приказки, повече работа му е майката!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: