ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Правят план за нов стадион на Лаута, още от лятото почват ремонти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:29 / 18.04.2010Коментари (76)13116
Предварителен проект за нов стадион показаха днес административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов и председателят на Клуба на привържениците Костадин Славов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Според проекта новия стадион ще има 14 500 седящи места, голяма част от които ще са под козирка.

Освен козирките, другата основна промяна ще бъде изграждането на нова трибуна. Тя ще бъде плътно зад вратата откъм централния вход, без писта между феновете и терена. Старото табло, което е до падналата трибуна ще бъде премахнато и така ще се освободи достатъчно място за новия сектор, който ще бъде специално за най-върлите фенове на клуба и ще е с капацитет от 4000 места.

"Президентът Константин Динев не може да се справи сам с целия този проект. Видя се, че сам човек не може да изпълни проект за нов стадион - както на стадион "Пловдив", така и по други стадиони в България. За това ще търсим помощ от общината и държавата, като след няколко дни ще се срещна и с Бойко Борисов, който лично ме увери, че може да помогне", заяви Атанас Узунов.

Все още не е ясно дали наистина общината и правителството ще се наемат да помогнат и да осигурят финансиране за амбициозния проект. Със сигурност обаче още от лятото Коко Динев ще продължи ремонтите, които стартира през зимната пауза в съблекалните. За да се изпълнят изискванията за лиценз пред БФС, на стадиона ще се направят няколко нови подхода за влизане на феновете, ще се вдигне по-висока ограда и ще се поставят нови седалки на т.нар. сектор "В", където са основната част от феновете. Вече дори са огледани различни модели седалки.

Проектът за реконструкция на стадиона е изцяло съгласуван с феновете на Локомотив. Проектът обаче все още не е готов. Официалното му представяне най-вероятно ще бъде след около седмица и половина. На традиционната седмична среща между фенове, ще се дискутира проекта и ще бъде официално представен пред медиите.
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нали нямаше да падате на нивото на жълтите ,и никога нямаше да се молите на управляващите.Интересно какво ще правите при Бойко.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 19.04.2010 г.
0
 
 
Всички папагали ли са толкова тъпи?
+2
 
 
браво, чудесна новина, дано има повече ремонти по стадионите в бг, честито на феновете на футбола в пловдив - тази седмица само добри новини.....
на 18.04.2010 г.
0
 
 
Браво!Заслужаваме си го!САМО ЛОКО ПД!
-1
 
 
Пожелавам на Локо да успее да изгради модерен стадион. И много победи на него. Нека станат родните Евробойци. ... Достатъчно ми е да губят Дерби след Дерби на него. Ще е красиво Дерби .... все пак ще е на красив стадион.
0
 
 
Пожелавам ви да не се получи като с многофункционалната зала до аграрния, защото тези приказки за многото пари сме ги слушали и друг път...
+4
 
 
Искам да ви кажа на всички и на този '' rammstein '' , че видях плана миналата седмица,строителната фирма даже и е наета,няма да ви казвам и какви пари са осигурени.Ремонта почва след края на първенството.Сигурна е работата,ще имаме нов стадион и други неща около него.
-3
 
 
Не може да е истина направо, вместо да си честитите един на друг новина, почвате веднага - нека ви жълти и тн... съжалявам ви!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: