ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев възкръсва с нов отбор за 2 юни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:31 / 14.03.2010Коментари (83)14951
© Plovdiv24.bg
До 2 юни - Деня на Христо Ботев, футболният Ботев трябва да има нов отбор и нов треньор. На тази дата са замислени поредните грандиозни тържества на клуба, който през следващия сезон ще играе в "Б" група, но ако успее да покрие финансовите изисквания.

Това са част от десетките задачи пред 16-членната работна група, ангажирала се с възраждането на автентичния Ботев. А някои от амбициите съвпадат с пожеланията, които им отправи Бойко Борисов в поздравителния си адрес по повод 98-ия рожден ден на "жълто-черния" пловдивски футболен клуб.

"Не се съмнявам, че за своя 100-годишен юбилей Ботев ще се върне там, където му е мястото - отново в борбата за шампионски купи и титли! - написа премиерът. - Обществото ни има нужда от хора, които с любов и себеотрицание се отдават на една кауза и в същото време не остават равнодушни към проблемите и нередностите в българския футбол."

Любимецът на феновете Енрико Пичони е един от вариантите за треньор на новия отбор. Пичони уважи тържествата на ултрасите миналата вечер на стадиона и откриването на основно обновения паметник на клубния патрон Христо Ботев. Италианецът декларира готовност да работи в Ботев с всеки президент, стига той да не се казва Димитър Христолов.

През април се очаква развитие по делото в Окръжния съд в Пловдив, заведено по искане на НАП за обявяване във фалит на ПФК "Ботев 1912 Пловдив" АД с мажоритарен собственик Димитър Христолов, както и влизането на синдик в акционерното дружество и стартирането на оздравителна програма.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Дано стане вси4ко това, което пише, но малко се съмнявам. На приказки вси4ки са големи, но на дела..... Мераклии много да помагат, реки от пари ще потекат, Ботев ще се върне там където му е мястото и т.н. Хубаво е да е истина, но които много говори и обещава, накрая нищо не става. Като доиде момента да се дават пари, 90% от тия, където много обещават, няма да ги видите и 4уете. Ще се изпокрият като мишки. А и в тези трудни времена, надали някои ще се хване да дава пари, а без пари не става. Въпреки вси4ко, което казах, ви пожелавам да ви се сбъднат ме4тите, да се върнете скоро там, където трябва да бъдете, и да ма4каме шопи, мопи и тем подобни измислени тим4ета, и вси4ки да разберат, 4е футбол има само в Пловдив. И Националния стадион трябва да е в Пловдив.
+1
 
 
Много ще се радвам така да стане, трябва и двата пловдивски отбора Локо и Ботев да се издигнат и да мажат наред... Искам отново да гледам най-голямото дерби на България !!!
+1
 
 
еи тва е хубава новина супер варха напрво няма да ви кажа на кое небе съм от кеф а на злобните нещастия от лаинута много поЗДРАВИ от морето и специално за иваношка глупака и на нас така ни надуваите шошоните смешник
+1
 
 
белким изгрей слънце слънце на ст.Христо Ботев
Чета Пловдив 24 и се почесвам!
на 14.03.2010 г.
-2
 
 
Не се рядвайте. Освен стоте лумпена, които сасипаха отбор от А група и благодарение на тях го извадиха изобщо, събираме по едно левче ( 200 000) истински фена на отбора и ще плащаме на разни наркомани и мангали да ходят да съсипват мачовете на "новия ботев" и да им блъскат глоби и на тях. 100 лумпена затриха отбор на 100 години.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: