ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петлешков: Не се връщам в Локо, само ще помагам за новата база
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:34 / 08.03.2010Коментари (28)6854
© Plovdiv24.bg
"Няма да се връщам на ръководен пост в мъжкия отбор на Локомотив Пловдив", това заяви бившият директор в Локо Иван Петлешков пред репортер на Plovdiv24.bg във връзка с публикации в други медии относно завръщането му в тима. Той изгледа победата на "черно-белите" над Черноморец Бургас в компанията на новият собственик на тима Коко Динев.

"Двамата с г-н Динев се разбрахме да помагам за един нов проект, който той иска да реализира. Идеята е да се направи спортно-тренировъчна база някъде извън града. Тя ще се ползва и от мъжкия отбор, и от ДЮШ - един вид футболна Академия, каквато няколко отбора в България вече имат. Организацията все още е в съвсем начален етап - търсим подходящи терени", разкри Петлешков.

За базата спомена още Атанас Узунов на пресконференция в петък. Изпълнителният директор на тима заяви, че се търси терен за изграждане на 4 футболни игрища, както и допълнителна инфраструктура - съблекални, бани и др. Узунов заяви, че ще са нужни около 40 декара терен.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всъщност някой виждал ли е какво точно е положението в търговския регистър?
0
 
 
Петлешков ако има с какво да помогне лошо няма - неговата работа ще е по строежа на базата за школата която се предвижда да се изгради
+1
 
 
Гледам и не мога да повярвам на очите си - жълтите са започнали да придобиват човешки вид!Ако продължават така може и да променят съдбата си.
0
 
 
Браво на локото. явно там нещата наистина потръгват. сега остава и Ботев да го купи някои които е готов да направи отбор от него. Спартак са напът да си вземат стадиона а любимата ми Марица са напът да се върнат в Б група. Мисля че пловдивския футбол почна полека полека да се възражда :))))
+2
 
 
само успехи за локомотив и нито дума против жълтите-1/3 от публиката оня ден в студа бяха от тях.двама пред мен си купиха карти от 25лв-разпознах ги-на единия му засвири на телефона тяхната песен,а другия на портмонето му имаше емблемата им.криеше я,сякаш на някой от нас му пука за тях
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 08.03.2010 г.
+3
 
 
Тръгнахме рязко нагоре,момчета,трябва да сме благодарни на всички , които допринасят за всичко,което се случва на Лаута в момента! :))
на 08.03.2010 г.
+4
 
 
Дано да е за добро и делата на Коко да пребъдат.Много ще е хубаво ако на есен стадиона ни е с черно-бели седалки и с червени е изписано името ЛОКОМОТИВ.Успех на Локо и Коко и само здраве и щастие на всички локомотивци.
+5
 
 
най накрая да изгрей слънце и на лаута!!
+4
 
 
много ми е яко да влизам всяка ве4ер и да 4ета за отбора на пловдив,постоянно има някви хубави неща,постоянно нещо хубаво се слу4ва-бази терени съблекални,нови игра4и,толкова съм щастлив!!!благодаря на господ 4е съм локомотивец(и на тати,4е ми даде добро възпитание:)благодаря ти коко!
+4
 
 
Всичко се нарежда така както трябва ... САМО ЛОКО !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: