ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неадекватният Христолов обвини БФС в персонална атака
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:15 / 26.02.2010Коментари (119)15967
© Plovdiv24.bg
Напълно неадекватният вече Димитър Христолов направи изказване, в което заявява, че БФС и ЦСКА са виновни за това, че Ботев е изкаран от "А" група. Бизнесменът, който собственоръчно разби "жълто-черния" клуб, заяви, че ЦСКА му дължали 800 000 лева и те също е трябвало да бъдат извадени от групата. Според странната схема на Христолов, ако му били изплатени тези пари, Ботев би имал възможност да продължи участието си в "А" група.

Дори да се изплатят тези пари, на клубът му остават още над милион задължения. Преди няколко дни от НАП официално съобщиха, че дружеството на Христолов има повече от 2 милиона лева задължения към държавата и не става ясно как 800 000 лева ще спасят Ботев. Всъщност не става ясно дали изобщо този дълг от 800 000 лева на ЦСКА към Ботев съществува, тъй като при всяко свое изказване, Христолов променя сумата, която "армейците" дължат.

Според собственика на "канарчетата" клубът е изваден заради 20 000 лева задължения към БФС, които обаче той нямало как да плати, понеже НАП били запорирали сметките му. Христолов бил изпратил писмо до БФС, в което заявява, че няма възможност да плати и настоявал от съюза да му "влезнат в положение" и да направят компромис.

Според Христолов той и феновете са жертва на една група недоброжелатели, а самите привърженици на "канарчетата" били заблудени и въвлечени в схема, облагодетелстваща различни интереси. Най-големия бисер на Христолов е, че той бил най-малкия проблем на Ботев и веднага би се махнал от клуба, ако има желаещ да го купи и никога не е вдигал цената на клуба пред инвеститори.

На няколко пъти Христолов заяви, че лицензионната комисия не е давала становище, след като се е събирала вчера заедно със спортно-техническата комисия в БФС. Всъщност лицензионната комисия няма нищо общо с изваждането на тима, а вчерашното решение бе взето от Дисциплинарната комисия, което за пореден път доказва, че Христолов изобщо не е наясно какво се случва с управлявания от него клуб.

Накрая Христолов добави, че бил предложил Ботев Пловдив като подарък на кмета Славчо Атанасов, който обаче е отказал. Plovdiv24.bg изпрати въпрос до кмета дали това е вярно и свързвал ли се е с него Христолов и ще публикуваме веднага отговора на Атанасов, щом отговори. Пловдивският кмет излиза в няколко дни отпуск от понеделник.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ок - но какво неадекватно казва - ВЕЛИКО ТАКОВА , ВЕЛИКО ОНАКОВА, МНОГО Е ЛЕСНО ОТСТРАНИ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ.Ходя спокойно по улиците на Пловдив. В предишното интервю - НАЛИ ГИ ЗНАЕШ ГЛУПАЦИТЕ. КАКВО ДА КАЖЕ??????
0
 
 
ДО ТУК 3:2 СМЪРТ НА БОТЕВСКИТЕ МАНГАЛИ
0
 
 
Нищо не е затрито, това е сценария по който ще се отървем от селския и ще победим , селянина издаде багажа , БОТЕВ Е СВОБОДЕН, СЕЛСКИЯ В ЗАТВОРА.
0
 
 
МИТЕ,не може ли накак да дойдеш и ти на мача днес да се повеселиш ,да се разсееш,тези жълти мангали те побъркаха,направо ти взеха здравето-това са такива безочливци и нахалници.даже и да недойдеш днес ,знаем ,че си с нас-истинския отбор на пловдив-ЛОКОМОТИВ шАМПИОН
+2
 
 
Само "БОТЕВ-ПД"- на който не му харесва тука,да отива там където му е добре.....
0
 
 
Отбора не го затриха феновете! Който си въобразява подобни глупости определено му хлопа дъската! Фенове не могат да затрият отбор най-малкото защото не притежават нито акции,нито лицензи,нито каквото и да било.Разполагат само с безрезервната си обич! Отбора го затри един единствен човек и цяла България знае кой е той!Ако дебелия италианец наистина имаше сериозни намерения и възгледи нямаше да се стресне от 5-6 човека,а щеше да им затвори устата с резултати! Нали така?Щеше да си оправи бакиите,да бие говедата и да се наслаждава на тирумфа си!Кое от тия неща се случи?Само празни приказки.Успехите се случват с действия не с приказки! Така,че на тия които продължават да повтарят,че 5-6 човека били затрили Ботев им препоръчвам да си пият хапчетата по-редовно
0
 
 
Тук се очертаха следните митове и лъжи. Първата лъжа. Без Митьо Селския сме нямали отбор. А това на Митьо сега отбор ли е? Нормална ли е ситуацията играчите, треньорите и работниците на клуба да са без заплати? Затова и домъкна някакъв от кол и въже катун с претенциите за отбор. Значи и при Митьо нямахме отбор. Втората лъжа: Софиянци ни взимали играчите без пари. Като е п**ка Митьо, ще му ги взимат. Вижте всички случаи на преминаването на играчи в софийски клуб и кажете кога Митьо го е направил като хората? За Веско Минев ли, за Жоро Христов ли, за Тимона и Манчо ли, барабар с Данчо Минев? Държи някакъв къс хартия и оревава орталъка. Защо? Защото не е джентълмен - това и котките в града и в цялата ни БГ го разбраха. Ами като не е джентълмен, могат ли да го използват като капут - могат и го направиха. Трета лъжа: феновете провалили отбора на Митьо! Пълни глупости! Постоянно му даваха своя кредит на доверие, какъвто е случаят с есенния полусезон. Митьо с лека ръка всеки път изчерпваше кредита и се оливаше. Сега феновете ще възродят клуба, ама без Митьо! Четвърта лъжа: Клубът бил продаден: ОК, ами къде са парите? Платени ли са глобите към БФС, задълженията дред държавата и частните кредитори? Кой е правил селекцията, кой е треньорът, кои са играчите? Този път Митьо да го духа с тази лъжа! Пета лъжа: Митьо давал без пари клуба! ба*ти фарса и комедията! Ами като го дава, да обяви публично за това и да публикува условията си. Да предостави данните за контакт по въпроса в медиите. А на феновете на хибрида ще им кажа да си обират крушите от нашия форум и да си гледат мача на безценното си отроче срещу чорбите. Жив е той, жив е! Само Ботев! От кой отбор си?...
0
 
 
Цигани няма го вече митко и ревете на умряло нали...Мангалска сган гледайте си кирливото отборче на малцинствата потурнаци.То е нормално да се интересувате от ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ,днес отново ще ви посрещнат с мощно ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ както винаги е било,задайте си въпроса защо е така.Манталитета ви е такъв подъл и цигански...ку*ви.Ах колко жалко е да си черно-бял пе*ал.....хааааахахахааааахахаахааааахахааха умрете от яд цигани,цигани,цигани,цигани
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: