ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Тотев: Ботев трябва да изживее своя катарзис
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:26 / 25.02.2010Коментари (29)7120
© Plovdiv24.bg
Областният управител на Пловдив Иван Тотев коментира ситуацията около Ботев, който след унищожителното управление на Димитър Христолов бе изваден от "А" група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той заяви, че всички трябва да се обединят за възраждането на тима.

"И най-големите отбори са изживявали тежки периоди. Ботев трябва да изживее своя катарзис. Отборът е създаден през 1912-а година и не може просто така да изчезне, той със сигурност ще съществува. Важното е сега Христолов да направи това, което цялата общественост очаква от него. За съжаление целият пловдивски футбол страда, понеже през последните 15-20 години институциите не направиха така, че позицията да притежаваш футболен отбор е комфортна. Сами виждате, че през последните години всички собственици на големите пловдивски отбори не са пловдивчани," заяви Иван Тотев.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ееееее най накрая тоя дето не умира ритна бaкърчeто.Да не забравят жълтите мастий да запалят по една свещ на прощаване. Браво Мите изпълни си задачата,господ да ти дава много здраве щастие и успехи в живота.Цял Пловдив е с теб.
0
 
 
Вече сме организирани, смърфче. Ти да си жив, че да ти се смеем!
0
 
 
Колкото повече ви ш...т , толкова повече ви се е..е. Тва жълтото модивицирано организъмче е невероятно. Оризонче, събирай ги на Кънчова поляна в 12 .00 да правите новия Ботев , щото времето си върви, а Афд-то просто ..... загни.
+2
 
 
Иван Тотев си е канар от едно време .Още 91-92година ходихме заедно на мачове на любимия БОТЕВ
+3
 
 
Я да преброят колко пъти са били в Б група? Беше време, когато влизаха и излизаха, като през вратата на градските хали!!!! Статистиката сочи - една трета от съществуването си! Който не вярва да провери!!!
0
 
 
Този под мене пак не е в час. Наближи моментът Христолът да си свали гащите и да му лъсне черно-белият сплескан г*ъз! Да си го вземат под мишница Смърфчо с ЕлТоро и да си го приберат на Лаута, където ще е у дома си!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+6
 
 
Комплексът "БОТЕВ-ПЛОВДИВ" е вечен за някои от раираните. Ако не е така - спрете да се врете в темите за БОТЕВ. Нали според вас него вече го няма? Гледайте си "супер" селекцията от изгонени и за нищо не ставащи "футболисти" и не се занимавайте с отбора ни. БОТЕВ ЗАВИНАГИ !
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
Бедни ми мургавелко!Комплексът "Ботев"Пловдив винаги ще тежи със страшна сила на индивиди като теб- фенове на отбора на малцинствата носещ името на парна машина!Викай си "саде локу" на "Лайнута и не се занимавай с на-стария Български футболе тим!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: