ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Божидар Божилов: Ботев е един, ще го възродим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:06 / 25.02.2010Коментари (45)8946
© Plovdiv24.bg
Председателят на фенклуба на Ботев Божидар Божилов пред Plovdiv24.bg:

- Г-н Божилов, тази сутрин предизвикахте лека суматоха на общинската сесия, когато решихте да прочетете декларация от името на феновете на Ботев Пловдив. Кое ви подтикна към тази крачка?

- Общинският съвет е най-висшият орган в нашия град и ние - феновете, държахме да запознаем пловдивските избраници с проблемите на клуба. Време е да се сложи край на тази агония, която продължава вече 10 години. Предстои ни да извървим дълъг и труден път към възраждането на отбора. Къде другаде, ако не точно тук трябва да потърсим подкрепа и помощ. По този път ще разчитаме на помощта и на политици, и на бизнесмени.

- Как могат да ви помогнат политиците и кметът?

- С адекватното си отношение към феновете и проблемите на отбора. Трябва да възродим автентичния Ботев Пловдив. Ще ни бъде от голяма помощ, ако имаме одобрението на политиците и ако за постигането на целта ни бъдат включени всички инструменти на властта.

- Нов Ботев ли ще правите?

- Дебело ще подчертая, няма да правим друг клуб. Ботев е един и ще си остане един. Ние сме за неговото възраждане. До няколко седмици се надявам да се изясни начинът, по който ще стане това. Преди обаче да сме начертали предварително мерките, преди да

(C) ПОТВ
сме привлекли правилните хора за нашата кауза, ще се въздържа от коментари, но отново подчертавам дебело - нов Ботев няма да има, ще възродим нашия си клуб, който всички сме обичали и обичаме.

- Ще предприемете ли нещо срещу Христолов?

- Тежко и горко на държава, в която феновете трябва да предприемат мерки спрямо някакви си престъпници. Тук вече е време да влезе прокуратурата. Каквото трябваше да направим, ние го сторихме. Ако търсехме физическа или друга някаква саморазправа с Христолов, нямаше днес да потърсим помощта на Общинския съвет. Очакваме да получим помощ, юридическа и политическа подкрепа, която не е от нашата компетентност.

- Как ще коментирате изваждането на клуба от А ПФГ?

- Трябваше да се случи много отдавна, поне преди 2-3 години. Досега щяхме да сме го преболедували.

- Какво бъдеще виждате за отбора?


- Светло, щом го няма Христолов. Разговаряли сме с много бивши футболисти на Ботев, които с радост биха се завърнали.

- Но нали няма средства?

- Липсата на пари дойде оттам, че никой не искаше да дава на Христолов, защото тези пари потъваха като дъжд в пустинята. Нямаше прозрачност, никой не знаеше къде отиват. Има бизнесмени в Пловдив, които с радост биха спонсорирали Ботев при чисто и прозрачно управление.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
В интес на истината,кебапчета яде един Первезов май беше!!В хоте лРепублика.Той беше шеф на затритият вече клуб!!Шеф на агитката де.Иначе,шефа е един...и е безсмъртен!!!
-1
 
 
Божо много бързо забрави га яди кибапчитата.....
-2
 
 
Глей кво става: " Христолов обаче по гръб не пада. Той твърди, че ситуацията в клуба е овладяна. "Франческо Салерно и Фредерико се връщат в България с парите. Проблеми няма да има", обяснява се наляво и надясно из Пловдив бизнесменът. Според думите на Митьо италианците ще дойдат да изчистят борчовете към футболната централа, за да може тимът му да стартира наесен в "Б" група, без да е загубил професионалния си статут. "
на 26.02.2010 г.
0
 
 
Божо върни парите на ФАГО!
+2
 
 
И ние от далечна America ще помогнем на ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ!!!!
+2
 
 
В събота е първият кръг от пролетния полусезон в Западната Б група. Тимът на Ботев Враца е гостува на Ботев Криводол, а двубоят е от 14.00 часа на стадион "Мрамор" в Берковица.
0
 
 
стуки моито момче,нашия БОТЕВ е създаден през далечната 1912 и е първия футболен клуб в БГ такаче не ми говори за други отбори с това име.I ti si NIKOI
-1
 
 
Щом черно-белите бръмбазъци се скъсват да ни дават акъл и да се пенят, значи сме на прав път! Само Ботев! От кой отбор си?
+1
 
 
Някои хора,обичат да са в светлината на прожекторите....На тоя гном,не му отива просто!!Не е фотогеничен!!Кво общо има държавата???В БГ,има над 50 клуба,с името Ботев....Не ме разбирайте неправилно!!ВИЕ СТЕ НИКОЙ!!Ментори,като кмета само ви вредят!!!За това яйце-нямам думи!!!Скрийте го!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: