ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кметът апелира: Христолов, махни се
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:22 / 25.02.2010Коментари (126)17452
© Plovdiv24.bg
По повод драматичните събития около Ботев и след днешното прочитане на декларация на феновете от трибуната на местния парламент, изявления даде и кметът Славчо Атанасов пред журналисти:

"Не се ли махне Христолов от отбора, няма шанс Ботев да възвърне предишното си величие като футболен клуб. Обръщам се към самия него като човек да се махне и да даде възможност този клуб, който през последните 10 години стана за посмешище под негово ръководство, да се възроди. Казвам го с болка и като кмет, защото Ботев е институция за Пловдив, и като фен на отбора вече четвърто поколение - още прадядо ми е бил привърженик на клуба още от създаването му през 1912 г."

(C) ПОТВ

Атанасов за пореден път подчерта, че с Христолов се работи изключително трудно и това го знае всеки, който е имал вземане-даване с него. Като кмет той поема ангажимента да застане изцяло зад един обновен Ботев, зад който стоят феновете, легендите на клуба и пловдивската общественост в нейната жълто-черна част, и да им даде стадион "Ботев", в който общината до дни ще влезе във владение.

"Ако Христолов продължава да е президент на клуба, с Ботев е свършено. Отборът е там, където са неговите фенове, няма футболен клуб, ако няма фенове", заключи Атанасов. С официална позиция той ще излезе веднага, щом общината влезе във владение на стадиона.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
не е глупав има повече ботевисти от локомотивци , а циганите гласуват за дпс
0
 
 
кмете,глупав си ама не знаеш колко.дните ти са преброени
-2
 
 
Славчо виж сега не съм фен на твоя отбор но това не ми пречи да не съм състрадателен към този отбор,защото ако се смееш на комшията може да ти дойде на главата...дано това не се случи при нас...няма как,но това е друга тема...та с тези популистки изказвания доникъде няма да я докараш нито феновете на твоя отбор ти вярват нито ние!!!щом се правиш на много разбран и отворен към спорта човек защо досега не направи един стадион???давам ти прост пример има едно интервю със кмет на истанбулски квартал който е направил стадион със 17000 хиляди седящи места и при това всички места са покрити и това само за 4 000 000 лв и общината си прибира наем от билетите или там както са се разбрали вместо да искаш 50 000 000 заем за улици вземи направи 4-те стадиона и тогава милей за спорта за какъвто се имаш....и не на последно място ти си кмет на град Пловдив недей се изказвай като обикновен фен чоплещ семки!!!
0
 
 
СЛАВЧО ТИ СИ КМЕТ НА ВСИЧКИ ПЛОВДИВЧАНИ, НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ КАТО ОБИКНОВЕН ФЕН!ТИ ПОМАГАШ ЕДИНСТВЕНО НА ЧАСТНИЯ ФК БОТЕВ И ЗА ТЕБ ДРУГИ КЛУБОВЕ В ТОЗИ ГРАД НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.ТОЧНО ЗАТОВА И ДНИТЕ ТИ КАТО КМЕТ И ПОЛИТИЧЕСКА ФИГУРА СА ПРЕБРОЕНИ....
+1
 
 
Ало,смаф4ета,кои Ви бе БОС ако не ГАРНЕТО което ви оправи ама както си трябва и БАТАЛЯСАХТЕ ФИЛ4О АМА ТОТАЛЛЛЛЛ.
-1
 
 
Локомотивци стига сте писали,стигааааа,няма смисъл.
+4
 
 
Снайпер гръмна от засада вси4ко 4ерно-бяло страда.Зулум4ето СВИНЯТА ходи с пяна на устата.А узун4ето горкото секна му се май лайното.Вси4ки бягат от лайнута ,вкупом се отри4ат лиоко ве4е не оби4ат!!Стуки жалкия педал прави пак кавал,на поредния мангал!
+4
 
 
Стуки, ми ти си роден за писател. Творчеството ти край няма, креативността ти цена няма, а пък акъла ти май хич го няма. хи.хи.хи
0
 
 
Ужас!За съжаление вече 20 години Пловдив не може да случи на нормален кмет.Ако кмета ни беше човек на място едва ли би допуснал пловдивския футбол да удари дъното . Фактите са потресаващи Марица- В група, Спартак - Б група, Локомотив - 15 място А група, Ботев - ???? .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: