ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Христолов остана без спонсор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 02.02.2010Коментари (45)10180
© Plovdiv24.bg
Директорът на стадион "Христо Ботев" в Пловдив Стойчо Димитров е върнал парите на тайнствения бизнесмен, който искаше да погаси задълженията на клуба за ток и вода, призна самият Димитров. Причина за това са били заплахи от страна на привърженици на "Ботев".

"Звъняха ми на мобилния и дори на домашния телефон и ме обвиняваха, че съм протеже на Христолов. Заради този човек и в името на "Ботев" се скарах с половината град. Напоследък все аз намирах пари за клуба, но сега съм категоричен, че повече няма да си мръдна пръста. С един ток нищо не става и затова върнах парите на бизнесмена, който искаше да помогне", заяви вчера единственият действащ началник в "Ботев".

Както е известно, Христолов дължи около 1500 лева за ток и близо 700 лв за вода, но едва ли скоро ще изчисти борчовете си.

Източник: в. "24 часа"

Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Коя ли е била таз добра, но заблудена душа? Браво на бат Стойчо, че е постъпил правилно. Нека всеки взема пример от него. Ни стотинка за Селския.
+1
 
 
Тези , дето толкова се натискат да стават спасители на Ботев нека да приготвят поне по 100 000 евро на човек и тогава да ги изслушаме . Иначе намеренията им са съмнителни . Да видим някой ще извади ли пари ! Не вярвам . Трябва сериозен човек а не поредните палячовци .
-5
 
 
И на вас честитт ви празник папагали,да сте живи и здрави,и все така бати ви митко да ви праска а*ално.Дано се отървете от него някои ден,за да видите и вие,/защото цяла България го вижда/че вече не сте нищо друго освен смешно подобие на отборче,което постоянно ще се бори да не изпадне,и фенове които само те си вярват колко са верни и колко големи.Слушайте си историйките от дъртите алкохолици,как едно време сте били много силнили,защото само с това ще си останете,вие и вашето подбие на отбор.ОЩЕ ВЕДНЪЖ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 02.02.2010 г.
+2
 
 
Честит празник на всички буфери!Да сте живи и здрави и с по големи халки за бате ви Коко!Не сте желани в нашите теми,когато ръсите простотии!Четохте ли че тоя Соларно,пак се връщал и то с играчи?
+1
 
 
За мен присъствието на Барека, боби димитров и андреев на тия събрания е особено притеснително. Тия хора не ги е еня за успеха на клуба, а само и единствено за собствените им джобове. МНОГО рискуваме с тия хора. Инициативата за нов Ботев дойде от нас феновете, а сега тия хора се врът навсякъде, за да могат да се накльопат. На сбирката в средата на месеца трябва ясно да им се покаже, че са персона нон грата в Ботев, както и на лилчо!!!!
+1
 
 
Отиваш в историята селски! Сам си и така ще е до края!
0
 
 
Къде е неговото платено агентче Коцето? Опитваше се да ни заблуждава, че щяла да стане някаква сделка с цигани от Немско! Борсук!
+4
 
 
Селски бек! Да не забравиш днес в 13:30 имаш среща с "Господари на ефира".Награда имаш да получаваш.Вчера цяла България ти видя резила маймуно недоносена.Гледай днес пак да се покриеш мамка ти....ти някога за чест и достойнство дали си чувал?
+2
 
 
Буферите могат да си го вземат!Знаем за голямата любов между тях и селският цървул!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 02.02.2010 г.
+2
 
 
Честит празник на любимеца на циганите ! И на тях честит празник ! Айде да Ви е горчиво ! Поредният пирон в ковчега на СЕЛСКИЯ ! МИТЕ ЗАМИНАВАШ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Иновативно: Дубълът на Ботев играе в събота от 20 часа
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: