ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бареков, Андреев и компания се опитват да яхнат и "новия" Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:30 / 31.01.2010Коментари (51)13411
© Plovdiv24.bg
Вчера в хотел Империал се проведе тайна среща, на която бяха обсъдени конкретни действия за възраждането на славния пловдивски клуб, който вече 10 години бива унищожаван от Христолов.

Както Plovdiv24.bg първи писа бяха набелязани конкретни точки за спасението на Ботев. Първата е регистриране на ново АД, което да вземе лиценза на футболния клуб, като целта му няма да е издръжка на отбора, а само лиценза, след това дружеството ще предостави безвъзмездно акции на инвеститори. Втората точка е ликвидация на сегашното акционерно дружество.

На срещата присъстваха почти всички клубни легенди, влиятелни бизнесмени, водещи хора от агитката на "канарчетата" и представители на пловдивската община.

Неприятно впечатление на много от поканените направи факта, че изгоненият неотдава от бТВ телевизионер Николай Бареков иззе функцията на водещ на срещата.

В момента Бареков е пряк началник на Христо Андреев и Борислав Димитров, а не е тайна с чии пари последните двама се опитаха да купят Ботев от Христолов. Те също присъстваха на срещата.

Фактът, че Бареков се опитва да се изявява като тартор на срещата, предизвика разочарование у част от присъстващите. Преди година много хора бяха съгласни Ирен Кръстева да придобие Ботев, само за да се отърват от Христолов, но дали са съгласни парите на Кръстева да бъдат намесвани в "новия" Ботев?

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не знам какво прави Бареков там. И как може да продължава да се пише, че е ботевист. След статиите му преди Дербито тази есен. Че няма да го гледа защото това вече не било никакво дерби. Не знам истински фен на някой от двата отбора как може да пропусне да гледа дербито, независимо в каква форма и в коя гупа играят. Май това е някакъв неуспешен опит за PR. След като Бареков вече никой не го е*ава.
0
 
 
какво да ви кажа Успех, дано се получи така като сте го заислили и се пазете отт оя бареков майна, щото знаете докъде ще стигнете.
0
 
 
докомотивци пак нагазиха в нашите теми.марш в махалата мангали
-3
 
 
айде дудука да ви е честит и тоя селски тарикат все такива да сте сган долнопробна
-1
 
 
ОХ, БАРЕКОВ, ОХ ЧАЛГА, СЕЛСКАТА БАНЯ, ЧАКАРАКА, ОЛЕЙ !ДОШЪЛ СИ СИ НА МЯСТОТО В СЕЛСКАТА БАНЯ, АЙДЕ САПУНИСАЙ ЧЕПА!?
0
 
 
хахаха новия ботев е създаден от доган ! браво ....... сега поне ще си веете турското знаме на воля хахаха
+1
 
 
БЮреков, ти си подлога и ибрикчия! Пред кой ли не се навежда и не си сваля гащите, само и само да изкараш некой левец?!? Сега като ти спряха "топлата вода" къде се чуваш и виждаш, жалък палячо?!? Единствено в тъпия си сайт се гледаш и си бъркаш с крак от маса в овлажнения г*з?!? Търсиш си трибуна май, от която да бълваш заучени фрази голяма част, от които не разбираш, ама ай сиктир, както казват в Ню Йорк! И теб ли те купи оня бойлер с турските мангизи, а? Бегай настрана да не стъпиш у кривата вада, барабар с другите две недоразумения Б. Димитров и Хр. Андреев!
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 31.01.2010 г.
+3
 
 
И аз не го искам Бареков. Той е пълен провал като журналист и след като не успя да влезне в политиката, сигурно вече крои планове как да се натресе в новия Ботев. Допуснем ли това да стане след някоя година ще сме пак на същия хал и ще се чудим как да се отървем от него.
+1
 
 
абе с тея тримката хич не ми харесва работата а варианта да ни притежава дпс чрез кръстева също първо тарторите трябва да намерят свястни бизнесмени на които да разчитат и да осигурят бъдещето на новия клуб бъдещето
+4
 
 
Тоя травестит Бюреков-кавала да се истреля сас скороста на бит пе*ерас към дупката от която испълзя... не ни трябват такива псевдо "привърженици" Олигофрени, кавали , бастуни и още каквото се сетите !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: