ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
На тайна среща начертаха плана за възраждането на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:03 / 30.01.2010Коментари (162)16902
© Plovdiv24.bg
На тайна среща в хотел Империал, влиятелни фенове на "канарчетата", бизнесмени и легенди начертаха план за възраждането на футболния клуб.

На срещата присъстваха редица бизнесмени, влиятелни хора от агитката, трима общински съветници, зам.-кметът по младежта и спорта Георги Титюков и всички клубни легенди от 80-те години до днес, с изключение на Динко Дерменджиев. Срещата бе организирана от председателя на фен-клуба на "жълто-черните" Божидар Божилов.

Plovdiv24.bg научи, че е решено да се действа в две направления. Едното е създаване на ново АД, което да вземе лиценза на футболния клуб. Целта на това АД няма да е издържа отбора, а единствено взимането на лиценза. След това ще бъде обявено, че дружеството е отворено за спонсори и инвеститори, които са склонни да влагат във футболния клуб.

Втората точка по която ще се действа е ликвидацията на сегашния футболен клуб и действащото АД, за да не се стигне до парадокса два отбора с името Ботев да участват в шампионата.

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
През 1981 пътувах до Пловдив за мача Тракия-Черноморец(стария,а не този на Събев).Бях ученик. Мача се игра на ст."9-ти септември" пред 37 000 зрители.Този мач го помня и до днес. Още със започването на мача публиката запя-"ВРЕМЕ Е ЗА ГОООЛА" и в ...28-та секунда!!!!!-Гошо Славков вкара за 1-0.Беше страхотен голаджия и имаше много плътен удар.Тогава взе и златната обувка с 31 гола(ако не се лъжа).Някъде към 20-та минута обаче Славков на два пъти влезе отзад на Т.Райков от Черноморец и му счупи крака-трагедия.!!! Съдията го изгони и Славков се разплака.Публиката посърна,Тракия се разтроиха.Черноморец беше добър отбор-натисна и в края на полувремето изравни след гол на Г.Маджаров.Така завърши и мача-1:1. Но преживяването беше страхотно-голям и пълен стадион,имаше и около 150-200 души от Бургас.Просто в онези години всеки мач беше празник!Беше 15.03.1981 ! Дано пак в Пловдив има такива празници.Феновете на Ботев го заслужават! УСПЕХ КАНАРИ,МАЛКО ОСТАНА!
+1
 
 
От Ботев Пловдив съм! И началото на клуба ни е от 1912г.! Може да сме имали всякакви притурки като АСК, КЦМ, както и годината 1912 към клуба който бе обезличен от гадния Сельо, даже и АФД Тракия бяхме, но никога на мачовете на Тракия агитката не е викала Тракия!, а винаги е викала Ботев! Който е ходил на мачовете, той помни! Вече 98 години публиката на нашия велик клуб е викала: БОТЕВ! И през следващите 100 години пак ще е така, пък ако ще да се пукнат от яд враговете ни! От кой отбор си - От БОТЕВ ПЛОВДИВ!
-1
 
 
Ако не е Божо наистина няма да има папагали.Аз немога да разбера как може толкова спокоен и интелигентен човек да бъде сред такива селски пръчки като останалата част от агитката.
-1
 
 
Най великя селски сериал. Героите в него са изнасилени шматки, диви селяни и обикновени текезесари. Следва 2369 епизод.
0
 
 
АХАХАХХАХ,НИКАКЪВ-Ботев-НЕ-НИ-ТРЯБВА-жълТурци
+1
 
 
Ботев ще го има и след нас.Не мога да разбера някои локовци.За да го има Локомотив ви трябва Ботев.Не се биите в гърдите.Миналата година Вихрен на Коко изпадна с 11 чужденци в отбора.Вие няма да изпаднете защото шефа на съдийската комисия беше на заплата във ВИС-2.Малко скромност и толерантност не ви е излишна.Каква е тази глупост със,,селяни'',че ние сме от един град.Смешна работа.
+1
 
 
На тайна среща начертаха плана за възраждането на Ботев ....ЗА УЖАС НА ИЗТРЕЩЕЛИТЕ ЛАЙНУТНИ СЕЛЯНДУРИ .... БУХАХАХАХАХА
+1
 
 
Локомотивци, имате си страници. Коментирайте си отбора. И без вас Пловдив четае само за Ботев - вижте най-четените теми на сайта. Не обиждайте нас и гостите ни. Аман от комплексари!!!
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 31.01.2010 г.
0
 
 
хаха ,бултрас глупако ,ама във В не сме били .земете си направете ритуално самоубииство всичките глупаци и спрете да ни срамите града,нещастници
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: