ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете гонят Христолов по схемата на Берое
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:49 / 11.01.2010Коментари (101)20595
© Plovdiv24.bg
Феновете на Ботев Пловдив ще гонят Димитър Христолов по схемата по която Берое изгони Банев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На днешната среща на стадиона бе съобщено, че тартори от агитката са уговорили среща с човек, запознат с процедурата в Берое преди години. Тогава клубът бе обявен в несъстоятелност, като по този начин Николай Банев загуби акциите си, а след това бе назначен синдик за оздравяване на клуба. С помощта на бизнесмени и община Стара Загора, клубът продължи да бъде финансиран и запази участието си в професионалния футбол.

По подобен начин ще се опитаме да изгоним Христолов от Ботев, заяви Божидар Божилов от фенклуба. Ще се търсят бизнесмени, които имат желание да помагат. На днешната среща присъства и зам. кметът по спорта Георги Титюков. Той заяви, че общината също е готова да помага с каквото може, като на първо време ще приеме среща на феновете в Концертната зала на площад Централен, която в момента е най-голямата зала в Пловдив.

Днес на стадиона присъстваха и част от българските футболисти, както и треньори от школата. По екип обаче се съблече единствено капитанът Иван Караманов, който поддържа форма сам.
Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На вотев такъв им е материала Тези от снимката годоказват
-1
 
 
Тези на снимката ли са новите босове. Ако ще са те, то по добре христола да си остане. Тези тава с баклава немогат да разделят, камо ли да вдигнат на крака клубът.
+1
 
 
Ботев завинаги в нашите сърца.....Той не умира
+1
 
 
Мангалите продължават да пускат неприятна миризма под новините за Ботев.Достатъчно вмирисахте Пловдив с присъствието си оня ден на лаут.Спрете се малко...
-3
 
 
Не човек, а стомана Измрънкал жълтура Безполов Тихо големия Казал НЕ ! Просто Митко Христолов !
-3
 
 
Време е наистина ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ да получи орден стара планина,а иначе почетно място Той има в сърцето на всеки Пловдивчанин.
+1
 
 
ИЗВИНЯВАЙТЕ НЯКОЙ ДА ИМА ТЕЛЕФОНА НА Г-Н ХРИСТОЛОВ чЕ ЕДНИ ПАРИ МИ ДЪЛЖИ
-1
 
 
Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив. На едни им трябва пържола и чаша вино, за да са доволни. Други преглъщат футбола със студена лимонада. Така е в Пловдив - градa на контрастите и на хората с малкото щастие. Оня ден на тренировката на Локо (Пд) - 3000 души, заря, скара и радост. Вчера на тренировката на Ботев - 30 души, мрак, по една лимонада и мъка. Едните вече си имат Коко, другите искат да си нямат Селския. Но животът е несправедлив - за едни са пържолите, за други - Селския.
-2
 
 
Цитат от форум на 1912 канари: "Като идвате на стадиона в четвъртък помнете, че автобусите от Ягодово и Маноле за Пловдив са на всеки час...гледайте да не ги изпуснете ! Който се прибира същия ден към село да ми запази 1 место в любимия ми жълт Опел Вектра - на абитуриентския ми бал се убедих - тва е КОЛАТА/"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Румънци си спомниха за Неделев в Бундеслигата
Феновете на ЦСКА-София разграбиха билетите за реванша с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: