ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев падна от Локо София след обрат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:22 / 25.11.2009Коментари (20)8765
© Plovdiv24.bg
Мартин Камбуров(в дясно) вкара и в шампионатния мач между Локо София и Ботев преди няколко седмици
Ботев Пловдив отпадна от турнира за Купата на България. "Канарчетата" загубиха от Локомотив София с 1:2 след като водеха с 1:0 до края на първото полувреме. Попадението за "жълто-черните" реализира още в началото на мача Илиян Йорданов, но след голове на Илиян Гаров и Мартин Камбуров, Локо София успя да вземе победата и да продължи на осминафиналите.

Срещата започна по перфектен начин за Ботев. Още в петата минута след добра атака Илиян Йорданов остана непокрит в наказателното поле и с точен удар преодоля вратаря на домакините за 0:1. Този гол даде възможност на "канарчетата" да играят целия мач в защита, организирайки редовно опасни контраатаки. На няколко пъти именно сред такива атаки "жълто-черните" имаха възможност да вкарат втори гол, но нямаха шанс пред гола.

Нападателите на Локо София също атакуваха постоянно, но пловдивчани се защитаваха успешно. На няколко пъти решително се намеси и вратаря Лука Бриньоли. В 44-ата минута обаче италианският страж бе безпомощен след удар с глава на Илиян Гаров, който изравни. Любопитно е, че преди две години, когато Ботев отстрани Локомотив София за купата на Надежда, пак един от голмайсторите бе Гаров, който рядко вкарва. Тогава обаче той се разписа в полза на Ботев.

През второто полувреме "железничарите" продължиха натиска си. Няколко опасни  контра-атаки на Ботев пък бяха спирани със засади. В началото на втората част в игра влезе и Мартин Камбуров. Именно той се разписа за пореден път във вратата на "жълто-черните", донасяйки победата на своя тим. Бившият "смърф" се разписа с глава в 62-ата минута за крайното 2:1.
Още по темата: общо новини по темата: 23
12.12.2009
09.12.2009
09.12.2009
25.11.2009
25.11.2009
25.11.2009
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе защо всички селяни играли някога в БОТЕВ са толкова надъхани когато застанат срещу бившия си тим. ТО НЕ СА ЕДИН И ДВАМА БИВшИ БОТЕВИСТИ ДЕТО В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ НИ ВКАРВАТ. Та Аврамов ли не беше, та тоя КерпиЧ Гаров ли, та селската поста КАМБУРА ли , ба*ти и комплексираните селяци майна.
0
 
 
Е те това е - съдийско подпиране и една обективна слабост на тима - явно си казва думата липса на физическа подготовка. В трети мач вече повеждаме и позволяваме после да ни изравнят и бият.
0
 
 
СУПЕР СЪДИЙСКО РАМО ЗА СТОЛИЧНИТЕ БУФЕРИ!!!!!
0
 
 
Малко факти. Значи Серджо Борго е бил назначен от Митко Събев през сезон 2000/2001 заедно с треньора Салваторе Полверино, и няколко италиански футболиста,най-известният сред които е Андреа Парола,който сега играе в Каляри и то титуляр,даже вкарва 4 гола и става голмайстор в Нафтата за престоя си в отбора.Също като Морини сега при нас.След първите 5 кръга Нафтата натрупват 3 загуби една измъчена победа и 1 равен.Особено фрапантна им е загубата на стадион Лазур от едва спасилия се да не изпадне Спартак Вн с 2:5. След тези резултати Нафтата са на 13-то място, Полверино е обявен за физкултурник нямащ нищо общо с футбола и всички дошли италианци си събират багажа и си заминават, а на края на сезона Нефтохимик завършват на 6-то място. Сигурен съм че тези футболисти които играят в момента в Ботев с някой бг треньор и ако няма езикова бариера мястото ни ще е минимум в 6-цата. Просто не може да водиш на отбори с по-слаб потенциал от твоя квито са и Берое и Своге и да се връщаш да пазиш резултат, а не си решиш мачовете отрано с поне още 1 гол.Играчите искам да останат, ама за треньора не съм сигурен. Тва е от мене.
0
 
 
Абе хора,какво искате повече от това! Нито подготовка,нитозаплати ....нищо! евала на момчетата ,че поне се стараят! Купата я е***е в г*за! Глдайте първенството! Нека да стане зделката и да направят една добра зимна подготовка и да видим догодина кой кого!!!
0
 
 
да започваме наново от В група и това е .бях против този вариант тъй като само историята и феновете крепят БОТЕВ . но няма друг начин да спрем гаврата с клубът ни . защитавах италианчетата но като не искат да играят да си тръгват ,иначе респект към Пичони...опитва се хайванчето
0
 
 
ПИЧОВЕ ВСЕ ПАК ПРИОРИТЕТА ТРЯБВА ДА Е ДА НЕ ИЗПАДНЕМ БИЕМ ЛОКО СФ Е И...
0
 
 
толкова сме беззъби че направо ме е срам тея момченца повече от един гол не могат да вкарват
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: