ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пичоне и Малу чакат нови италиански бизнесмени в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:08 / 23.10.2009Коментари (79)18970
© Plovdiv24.bg
Италианските бизнесмени, които искаха да финансират Ботев са се отказали от сделката с Димитър Христолов, научи Plovdiv24.bg. Точната причина да си заминат обратно за родината без да подпишат договор за закупуване на клуба не е ясна, но най-вероятно те са останали изненадани от огромните дългове на клуба, натрупани по време на управлението на Христолов. Самият той е съдействал изцяло на сделката, като е предоставил пълна документация за всичко, което са поискали италианците, но италианците явно първоначално са надценили финасовите си възможности за инвестиция в Ботев.

Въпреки това още около две седмици на стадион "Христо Ботев" ще останат старши-треньорът Енрико Пичоне и спортно-техническият директор Малу Мпасинкату. Те чакат да дойде нова делегация от италианци, които да финансират клуба. Някои от тях се чакаха още вчера по обяд, но те не пристигнаха в България. Крайният срок, който самият Пичоне е дал, преди да се прибере в Италия е средата на седмицата след дербито с Локомотив Пловдив. Тогава се очаква окончателно да стане ясно дали ще има нови купувачи или не. На Пичоне, Мпасинкату и футболистите им е ясно, че Христолов няма пари да им плаща заплатите.

В общи линии докато Пичоне е в Пловдив, надеждата за нови, италиански инвеститори в Ботев остава. Тръгне ли си и той, Ботев отново остава в ръцете на Христолов, който пък от своя страна е напълно неспособен да издържа и ръководи отбора, а и категорично не е желан от феновете.
Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 24.10.2009 г.
0
 
 
Галя да ни купи по-добре та буферите да останат без президент ! Така тя ще е единствения президент махнал се от локу без да е убит !
0
 
 
Циганки,спрете да се ровите в новините за Ботев...имате лош дъх!
+1
 
 
Май яко ни пуснаха по пързалката с тази "сделка" за Ботев. Само се моля дано дойде най-после наистина някой да купи Ботев,това е велик отбор който не заслужава да бъде в настоящето си положение.
0
 
 
12г.плямпане и нищо съществено несте направили освен това да не ходите на мачове, това всаеки го може да се прибере утях ида седи и да псува по форумите .Някъв анонимник долу бвше писал чесе възхищавал на феновете че толкова години несе отказвали хаха от кво от мрънкане и пак мрънкане .Не го казвам в подигравателен смисъл, щото вече нее смешно
-1
 
 
Благодаря на всички, които ни подкрепяте, само мога да кажа, че е срам и позор политиката на БФС сега и от преди, заради която отбори като Нефтохимик, Спартак Плевен, Ботев Враца, а и много други бяха напълно или почти съсипани като Етър, Спартак Варна, Шумен, Дунав, гаврата на Дражев преди години с Черноморец за да гледаме днес в А група отбори без да ги обиждам от Своге, Мездра, Симитли, а скоро сигурно и от разни селца. Ставащото в момента с Ботев и Берое, а и сигурно предстоящо да се случи и с други е показателно - Перуката и групичката около него ги е еня единствено за проблемите и заемането по какъвто и да било начин на първите места от шопските "грандове", а нивото на първенството ни в същото време отгодина на година е видно по резИлтатите на въпросните "грандове" в европейските турнири.
-1
 
 
Докога с тези селски номера.Този т.н.индивид христол 10 гони ни срами.Тои е без никакьв морал.Предчуствах че нещо не е наред.В Б група но без него.До Нафтата.Благодарим за подкрепата .Ти си истински фен на своя отбор.Спомни си финала ви в Пловдив.Сирака Наско беше казал,,По-добре да бяхме играли в Бургас''
0
 
 
Кофти ситуацийка, значи сега всичко зависи от Пичоне. А колко всъшност са борчовете натрупани от Селяка някой знае ли? Щото ако се разбере числото и ще стане ясно има ли смисъл да се надяваме или не.
0
 
 
Това с италиянците беше ясно. Акциите са запорирани няма как да се извърши сделка ако не се пратят дълговете първо. А ако ги бяха платили щеше да се чуе. Няма кой да даде толкова пари за Ботев. Нито отбор има нито стадион само едно име. Надеждата ни заблуди. Аз мисля че Ботев до няколко седмици ще се разпадне и провече няма да го има никога. Не мисля че това е чак толкова лошо. Български футбол така или иначе от 10 години вече няма. Купуването на мачове, съдии и некъдърноста и шуробаджанащината в БФС го убиха. Така че най-добре да разтрогнем А групата, да затворим БФС-то и да се свърши тая мъка.
0
 
 
Прочетох коментарите и реших да напиша и аз мнението си. Заклет фен съм на Локо Пловдив, подкрепял съм отбора си и като изпадащ, и в Б-група, и като шомпион ! Истината е, че повече ме тревожи началото на сезона за Локото, старта на Ботев не коментирам. Това, което става с жълтите е позор за града ни, за пловдивския футбол. Въпреки ругатните и дебилните изказвания и писания на папагали във форумите аз не злорадствам. Ужасно е, че един пловдивски отбор е на път да изчезне, пък бил той и Ботев. За съжаление футболът ни не може да се различава от държавата, в която се играе.....
+1
 
 
Папагалчета започвайте да събирате пари да спасите Пичоне от панделата!Тримата италианчета които ги изгониха от хотела ги вземете по домовете си. Стига плямпайте глупости по форумите ами свършете малко и полезна работа в името на вашия любим клуб!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: