ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Италианците: Купуваме Ботев, трябва само да подпишем договор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:30 / 02.10.2009Коментари (60)20415
Франческо Салерно, заедно с няколко нови италиански лица в Ботев, дадоха днес пресконференция, която се проточи повече от час. На нея Салерно заяви, че вече властта в клуба е изцяло в техните ръце, двете страни са се разбрали за всичко и остава само бюрократично да бъде подписан договора. През цялото време обаче се даваха уклончиви и непълни отговори, които изнервиха както журналистите, така и групата фенове, които присъстваха на срещата. Освен Салерно, който се представи като генерален директор, пред медиите застанаха спортно-техническия директор Малу Мпасинкату, новият адвокат, както и някои от предприемачите в отбора. По думите на Салерно до окончателното завършване на сделката имало само бюрюкратични проблеми, които ще се изчистят, когато италианските адвокати се запознаят с българското законодателство и сделката премине през нотариус. "Сделката е в крайна фаза, нещата са оценени, остава само окончателното закупуване. При всички случаи Ботев вече ще има ново лице", заявиха италианците.

Конкретните факти, които Салерно заяви са новите спонсори в клуба - Пепси-Италия, Мока, както и няколко други по-малки фирми. Италианците увериха, че професионални адвокати ще разнищят ситуацията около проблемите със запорираните акции, задълженията на клуба и други. Салерно отказа да назове конкретната сума, която ще бъде платена за закупуването на акциите, като заяви, че я знае, но ще я премълчи от уважение към Христолов. Той също съобщи, че ще изкупи всички акции на клуба, включително и тези на дребните акционери. Тази информация, излезла от устата на Салерно, се оказа невярна, тъй като никой не е говорил с дребните акционери за закупуването на техните акции.

"Целта в момента ни е да развием отбора, той да се стабилизира, за да можем зимата да бъдем активни на трансферния пазар", заяви Салерно.

ТУК можете да обсъдите всичко около продажбата на Ботев, както и новото бъдеще на отбора с италианските собственици!

Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
http://archiviostorico.gazzetta.it/2009/ottobre/02/Plovdiv_colonia_italiana_cerca_gloria_ga_10_091002034.shtml - Който разбира Италиаски да чете ... ЗАГЛАВИЕ - " Plovdiv, la colonia italiana cerca gloria con il Botev ----> Пловдив, италиански колония да се хвали с Ботев " ... Нали тези "нови собственици" са "ГОЛЕМИ" лица в Италия едва ли ще дойдат в България да лъжат и ЦЯЛА ИТАЛИЯ да ги разбере както представляват,следователно цялата им Репутация отива на кино ... Не ми се вярва ... Има сделка!!! САМО БОТЕВ!!!! ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!!!
+3
 
 
Не,цяла България се смее на катуната от лаут джамия.Тази година в Б група,защо не В както споемна Галето!
+1
 
 
АЙЙ КАНАРИИИ ... Точно така буфери ... точно така ядосвайте се-ние да ви гледаме сейра с мама Галка!Сичко свърши-СВОБОДЕН БОТЕВ!!!!!
-1
 
 
нека оставим жълТурците да се порадват още малко на "продажбата" на Ботев,а после като стане ясно каква е истината ние всички много,много ще се смеем.....
+1
 
 
larioja хаиде вземи да пинеш нещо за успокоение, виждам че вече неможите и да спите спокоино а кисните постояно в форомите на ботев !!! Ай Канари в София за да подкрепаме отбора на Пловдив !!! Свободен Ботев имаме !!!!
0
 
 
Истинска радост е като четеш как буферите потурнаци,се давят в злоба.Приказката свърши ,бати ви митко го няма,приказката продължава Зеки БАЙРАМ остава.
+1
 
 
АЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИ НАЗДРАВЕЕЕЕЕ ПОБЕДААААА
на 03.10.2009 г.
0
 
 
Локо София-Ботяффф-коефисиент за победа на домакина отбор...-1.10....Луди ли сте,бе,ами италянците...!!???
на 03.10.2009 г.
0
 
 
Локомотив София-Ботяфф...1.10-6.00-11.00....Дано Марто да ви НАДУЕ ЩУШОНИТЕ и жълтите дупета...!!!...И това с вси4ки селяци от Италия...!!???...А,този в средата,да не дава Господ....,ОБАЧЕ,ЧЕРНИЯ ви подхожда много на екипа /новия /,АКО го имате утре,т.е.-ДНЕС...!!!
-1
 
 
Злобните комплексарчета от лаут джамия отново налазиха новините за Ботев!Свободен Ботев и Галка доживот на джамията!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: