ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христолов продава Авиотехника заедно с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:45 / 23.09.2009Коментари (18)8776
© Plovdiv24.bg
Димитър Христолов ще продаде Ботев Пловдив в пакет с фирмата си "Авиотехника", твърдят запознати. По непотвърдена информация за сделката хората на Марко Орнела ще броят 10 милиона лева. "Авиотехника" бе най-мощната фирма в колекцията на Христолов. Тя обаче бе обявена в несъстоятелност в края на миналата седмица.

Среща между феновете, отбора и новите шефове на Ботев ще има днес от 11 часа на стадиона край Бирената фабрика. "Искаме подкрепа за мача със Славия", ще обявят от ръководството. Агитката пък иска от новата управа краткосрочна програма, от чието спазване да проличат сериозните намерения на инвеститорите от Италия.

Срещу Славия през уикенда играчите на Ботев ще играят за пръв път с новата екипировка Onze. Фланелките ще са в жълто-черно райе. Новите тениски трябва да пристигнат в Пловдив в петък.

Стана ясно още, че в най-скоро време клубът ще има сайт на четири езика. За чудото на интернет пространството натиска новият спортно-технически шеф Малу Мпасинкату. Сайтът ще е на български, английски, френски и италиански.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма лошо, иначе Селяка и заводчето щеше да съсипе, както досега съсипа и футболния клуб, и фирмата за спортни облекла и представителството на Диадора. Междудрогото същата за схема Сельо преговаряше и с Коко Динев чалго-оплодителя, ама оня несретник е нямал с кво да кешира явно, а Сельо не ще да продава на изплащане.
0
 
 
Сега драги ми г-н Ботев 1912 да се чудя как да ви отговоря. Ами първо се научете да четете и краищата на постовете и ако не поназнайвате поне малко чужди езици, в което съм сигурен имате гугъл преводач. И как ако не е тайна как разбрахте, че не съм от Ботев?!? Нима има тук някаква обида хвърлена връз този клуб? Това сега показва напълно защо са тия мрежи на стадиона. За жалост май само лумпени са останали там и ако не е вярно аз ще Ви се извиня с удоволствие, но нека първо го покажете....
0
 
 
Ей, мангала от пазара в Гала, що не отидеш на джамията да търсиш сметка на вашите продажници, ами се занимаваш с ПЪРВИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ?
0
 
 
някой да гледа новините в момента?!? задължения към НАП от страна на разследвани фут.отбори; ЦСКА-2,000,000, Ботев-1,000,000 е при това положение как няма да бърза да продава селенсио. бърза, ама и прокуратурата бърза. ха сега ми кажете, при такъв дълг към държавата, как аджаба се изповядва сделка?!? пази Боже пак всичко да се осере. пфу... buona fortuna canarini!!!
+1
 
 
Митьо, купувай любимия ти Докоспор, сега е момента ! с Галка даже и съдружие може да си направите, да вземете концесийката, няколко китни джамийки да им построите ,че и пари за фабрика за молитвени килимчета да останат ....Мите, сега е момента майна, най-големите удари се правят по време на криза !!! - основен бизнес закон е това :)))
+2
 
 
Айде сега да видим кво ще стане.Вече мисля,че на дербито ще ги бием 2-3:1 успех момчета ;)
+4
 
 
Смехът вече започна при вас!Започна нова приказка,всичко се връща...
0
 
 
ЦИГАНИТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ ДЖАМИЯТА-ЛАУТ,ДА СЕ РАДВАТ НА ЗЕКИ БАЙРАМ!ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС ТУРЦИ,ИМАМЕ ИТАЛИАНЦИ-КАТОЛИЦИ!ЗАТВОРЕТЕ СИ МИРИЗЛИВИТЕ УСТИ!
+1
 
 
Гледайте си малката Галка която още 10 години ще стои и ще срути и останалата част от вас и стадиона... Не се занимавайте с нас
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: