ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Салерно: Сделката е факт на 80%, чакаме само бюрократични процедури
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:05 / 19.09.2009Коментари (9)5031
© Plovdiv24.bg
Франческо Салерно, представител на новите собственици в Ботев, заяви, че сделката е на 80% факт, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана на пресконференция днес. Той пристигна заедно с новия спортно-технически директор на "канарчетата" Малу Мпасинкату и мениджър от УЕФА. Салерно първо проведе разговор с феновете на "канарчетата", а след това разказа за сделката пред медиите.

Салерно заяви, че е подготвена изцяло нова програма, която включва развитието на всичко от детско-юношеската школа до представителния тим. След финализиране на сделката Ботев няма да има нищо общо с Димитър Христолов и управлението на клуба ще бъде изцяло променено, като ще бъдат назначени професионалисти на нужните ръководни постове. Ще се наемат български счетоводители и адвокати, които да изчистят проблемите около клуба. Италианецът, който организира част от концертите на Ерос Рамацоти, заяви че всички са наясно със състоянието на клуба и знаят какво купуват. Той призова феновете да подкрепят отбора и играчите, а не ръководството.

Името на новия пре

(C) ПОТВ
зидент на клуба е Марко Орнела. Той е инженер и има бизнес за изработване на компютърни компоненти. Орнела е пристигнал вчера на Летище София, но се е прибрал обратно в Италия и за това не присъства на пресконференцията. Той обаче ще пристигне след седмица - до десет дни, когато ще бъде представен пред хората, заедно със Салерно.

До няколко дни ще бъдат представени нови спонсори в отбора. Ще бъде променено цялото ръководство, ще бъдат картотекирани и новите футболисти.

Салерно заяви, че новите нямат нищо общо със старото ръководство и всичко ще се промени. На недоверието от страна на феновете той отговори, че това е нормално, но те трябва да видят, че се инвестират пари в клуба, пристигат нови футболисти, а това не става без финанси. Той на няколко пъти помоли всички да бъдат заедно, защото сам никой нищо не може да постигне, а всичко трябва да се прави като отбор. Обещанията беше съвсем скоро отборът да бъде приведен в нормално състояние и да изкара до края на годината, а след това реално да започне да се създава отбор, който да играе редовно в Европа.
Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Този път всичко е истина .Феновете на БОТЕВ,трябва да са много горди че постигнаха този успех.Видяхме какво "направиха"феновете от лаута ,когато едните протестираха а другите подкрепяха.Затова на цялата публика на БОТЕВ ,постигнала този успех, поклон.Така се воюва за отбора който обичаш,за това този отбор преживя 100 години,заради любовта на ПЛОВДИВЧАНИ.
+3
 
 
от тук нататък само яка поткрепа за отбора!да не забравяме че сме с номер 13!!!
+1
 
 
Имал съм земане-даване със жабари, на тях винаги на 100% доверие не бива да се има, но поне този Салерно е наистина този за който се представя, а не някакъв мизерник. Наистина е важно това дето е казал, че знае какво купува, макар че като знаем Митьо тепърва ще излизат мизериии както след Лупи в Чорбата. Дано поне делата на Кръстева срещу Митьо и запора върху акциите не провалятсделката.
+2
 
 
това са известни хора в Италия не вярвам да са дошли дотук заради някакъв цирк това са богати хора не някакви анонимни цървули който да играят по свирката на Христола и да се излагат така че...
0
 
 
АЙЙ КАНАРИ СВОБОДЕН БОТЕВ ИМАМЕ БАХТИ КАК СА КЕФЯ ... ДАНО ДАНО!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: