ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Представиха новите собственици и спортно-технически директор на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:55 / 19.09.2009Коментари (116)30221
Франческо Салерно се представи пред феновете и заяви, че Христолов няма да има нищо общо с Ботев повече
Новите собственици на Ботев искат подкрепата на феновете
Малу Мпасинкату е новият спортно-технически директор на Ботев, научи Plovdiv24.bg. За него се знае, че до момента е работил в Sky Sports, както и в италианския Чезена. Той бе представен от изпратения от новите собственици на Ботев инвеститори днес на пресконференция в хотел Тримонциум, на която присъстваха и сериозно количество фенове.

В същото време се потвърди информацията, че сред инвеститорите е Франческо Салерно, който е мениджър на певеца Ерос Рамацоти. Салерно е познат на фенклуба на Ерос Рамацоти в София, които потвърдиха информацията. Той пристигна в Пловдив и се представи пред феновете, като


(C) ПОТВ
заяви категорично, че сделка има и до няколко дни Димитър Христолов няма да има нищо общо с Ботев. Салерно е представител на 4-мата предприемачи, които ще купят Ботев. Днес той заминава обратно за Италия, където ще се подложи на хирургическа операция, а след 7-10 дни по неговите думи, ще се върне в България и отново ще се срещне с фенове и журналисти. Тогава италианецът ще представи и новия президент на клуба, който е инженер.

Изразете своето мнение за промените в Ботев в специалната тема за смяната на собствеността в групата на Ботев тук!
Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
утре в 11.00 всички на стадиона,има среща с италианците!
0
 
 
буфери смешни, млъкнете и се радвайте на "победите" си над Локо Мз и гиганта Спортист Своге
0
 
 
Много злоба и страх се изливат от лаута.Бати митко го няма,кой ще им усигурява победите.Ботев ще започне да излиза от кризата,да му мислят буферите с 35 год присъствие на ГАЛКА.А и признанието на Бонев ,че никой не ги иска,ги обрича да се върнат там където им е мястото и откъдето влезнаха нелегално.Злобейте буфери,всичко започва да ви се връща.Бати ви митко завинаги един от вас.
-1
 
 
Ццц. Каква е тая еуфория. Губите си идентичността и изпадате. Негър изпълнителен директор. Треньори и играчи чужденци. Скоро в групата няма да имате българи. Литекс са изтървали двуцифрен резултат. Ще стискам палци за Ботев срещу овчата глава. Все пак да го гледам как се вайка е най-голямоюия кеф! Бийте овчоглав! :-)
-1
 
 
2 на 0 !!! :@ ... буферчета празнувайте още малко ви остава!!!
+2
 
 
ДО ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ----ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК ---ДНЕС Е ШЕКЕР БАЙРАМ-----ПЪК И ВАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЗЕКИ БАЙРАМ ИМА ИМЕН ДЕН ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ВАШЕТЕ БРАТЯ ОТ АНАДОЛА ЧЕСТИТО И НАЗДРАВЕ
0
 
 
няма да се плашиш и на марек играхме имам предвид че за бате мите никога не е късно да стане за резил ама лошото е че ако левски или цска направят същото ще е заглаван страница на всички вестници и телевизийте ще прекъснат за извънредни включвания а такива отборчета като ботев локо черномерец черно море дори и шампионска лига да спечелят повече от едно каре едва ли
+1
 
 
сега остава само мениджъра на Ерос Рамацоти който е фен на Ювентус да донесе черно бели екипи за Ботев....,и като играят срещу Локомотив ще яко...Ботев с черно бели екипи на Ювентус,Локото ще трябва да излизат с резервния екип,между другото на Ботев няма да им е за първи път да играят с екипи на друг отбор,преди години всички помнят как играха един мач с екипи на Рома,само отпред с черно тиксо бяха закрили рекламата на Мазда мисля че беше....
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 20.09.2009 г.
0
 
 
хахахаххаха ама верно мяза на Шрек .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: