ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пичионе обеща новите собственици да дойдат до четвъртък
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:22 / 14.09.2009Коментари (24)8533
© Plovdiv24.bg
Поредното обещание кога ще дойдат новите собственици даде днес след края на мача с Миньор треньорът на Ботев Енрико Пичионе, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Италианецът, който първо излъга, че няма да става треньор в Ботев, а после излъга, че новите собственици на тима ще дойдат до днес, обеща че италианците ще пристигнат в четвъртък вечерта или петък сутринта и дори ще присъстват на следващия шампионатен мач на Ботев с Литекс. Той се срещна с трима представители на феновете на Ботев - сред които Румен Баланджиев и Велизар, които дадоха последна отсрочка на Пичионе, и му казаха, че днес е последният културен разговор между тях, а ако до четвъртък не се случи нищо, войната ще се поднови. Проверка показа, че в хотел Империал са запазени две стаи за четвъртък вечер, но феновете коментираха, че е несериозно четирима големи италиански бизнесмени да отседнат в двойни стаи в един от второкласните пловдивски хотели

На пресконференцията след края на мача Пичионе пък избягваше всички въпроси на журналистите, като за около 20 минути, не каза нищо конкретно и не отговори на нито един журналистически въпрос. Старши-треньорът увърташе на въпросите за нови собственици, като заявяваше, че той не е упълномощен да дава такава информация, въпреки, че е наясно какво се случва. Той каза още, че новите италианци и французи имали подписани договори, но жълтите карти не са им пристигнали и за това не са картотекирани. Пичионе се аргументира по доста странен начин защо не е вкарал в групата Марко ди Паоло, който има право да играе, като каза, че той бил с друга тактическа подготовка и не би паснал сам в настоящия състав на Ботев, въпреки че в същото време съобщи, че новите футболисти ще се сработят перфектно, след като вече играят 3-4 седмици заедно. Въпреки, че Васил Василев заяви, че не издържа повече и ще напусне тима още от утре, италианският треньор упорстваше и заяви, че той ще бъде капитан на Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Айде ако утре не дойдат то се знае какво ще става...
на 16.09.2009 г.
0
 
 
Колкото години,бяхте под крилото на "ПАРТИЯТА-МАЙКА",толкова години ще бъдете под крилото на "МИТКО-ПИЧИОНЕ-ИТАЛИАНЦИ,ИЗМАМНИЦИ"..!!Така,ЧЕ КОЛКОТО ГОДИНИ СА НАПРЕД,все са ВАШИ...!!!!НЕЩАСТИЕТО ви няма КРАЙ...!!!!
0
 
 
Пффт на тоя да му вярвам да да.То всеедно да се вярва на Митьо или Топалова.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 15.09.2009 г.
0
 
 
НЗ за вас , но аз лично не му вярвам .
0
 
 
Жълтури, ако на този циганин му вярвате....
0
 
 
Лъже, лъжееее... Като христола 10 години ни лъга, така и тоя лъже. Търкулило се гърнето и си намерило похлупак.
на 15.09.2009 г.
0
 
 
Хайде,"КОМУНИЗЪМЪ" си отиде,отивайте си и вие...!!!!Отивайте във Виетнам,Китай,Куба....При браdaтия ГЛАВОРЕЗ-КАСТРО....
на 15.09.2009 г.
0
 
 
Рико ПИЧИОНЕ...!!???...Италиански МАНГАЛ-ИЗМАМНИК....При това е КОМУНИСТ...!!!В Италия ги има МНОГО....Където има БЕДНОСТ ,има КОМУНИЗЪМ....Нали за това е дошъл в АФД_то...!!???...Да ви ПИКАЯ на ЖЪЛТИЯТ цвят...!!!
+1
 
 
Те ще летят със собствен Еърбъс та затова вечерта ще казнат. Пък може и собствени летящи килимчета да имат. Трябва да се пита Пичоне, може и на реактивни метли купени от Хари Потър да долетят, да.
0
 
 
Тоз пък лъжльо, сега лъже, а после ще маже че не е уточнил кой четвъртък. От жабарите само Селската Мастия е по-лъжлива. Бойкот докато не се махне Селяка заедно със вересиите си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: