ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (24) | Вчера (19)
Ераносян иска да напуска Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 01.10.2005Коментари (5)1525
©
Едуард Ераносян може да напусне Локомотив (Пд). Треньорът обяви това на пресконференция вчера. След отпадането от Болтън ситуацията в клуба е неясна.

- Ако няма финанси, отборът ще се разпадне - каза Еду. - При това положение аз няма да имам стимул за работа. А и всеки треньор може да води такъв отбор. Ако има дори и скрита надежда за бъдещето на Локомотив обаче, аз ще съм последният, който ще се махне от Лаута.
Нещастното отпадане от Болтън може да се окаже решаващо за съдбата на отбора.

- Ако бяхме влезли в групите, всичко щеше да е ясно - призна Ераносян. - След мача казах, че до месец ще има повече яснота, но тoва може да стане и до седмица. Дано само автопилотът не откаже.
Еду не пропусна да похвали играчите на Локомотив, но заяви, че те са в шок след загубата 1:2 от Болтън.

- Ние сме единственият отбор в България, който има 11 национали - каза треньорът. - Жалко ще е, ако такъв тим не се развие, а се разпадне. Информацията е на "7 дни спорт".
Още по темата: общо новини по темата: 11
30.09.2005
30.09.2005
30.09.2005
30.09.2005
30.09.2005
30.09.2005
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.10.2005 г.
0
 
 
Пове4е от ясно е 4е 24 4аса е сайт на селския БОТЯФ и като такьв той сьщто се преврьща в селски сайт!!!
Kanara_1912
на 02.10.2005 г.
0
 
 
Loko... самоче май забравяш факта, че докато вие бяхте във висините нареждахте нас... в момента отбора ни е слаб а Вие само го нареждате ... Обче нали знаеш, че от високо се пада най-лесно и най-болезнено... Защо изведнъж се сети и почна да ги плещиш... кой пред кого щял да отговаря... човек като се хване с мафията... няма оттърваване... същото важи и за отборчето ви!
zlobar
на 01.10.2005 г.
0
 
 
gospoda "plovdivski" jurnalisti, vijte kak pishat kolegite vi ot sofia. Mai te poveche mileiat za Loko ot vas. Ех, Локо... "Много хубаво не е на хубаво". За съжаление тази сентенция се стовари откъм най-болезнения вариант върху Локо (Пд). И точно защото "смърфовете" по нелеп начин отпаднаха от английски отбор, трябва да се отдаде английското признание на момчетата от "Лаута" и на техните верни фенове, които изпълниха опразнения от две години насам стадион в квартал "Лазур" в Бургас. Признание по британски означава в еуфорията от класирането на ЦСКА, Левски и Литекс да не забравяме за загубилия Локо (Пд). Футболната ни култура ще се повиши не само когато приемем (в повечето случаи дипломатично) едновременното присъствие на "червени" и "сини" в групите на УЕФА. Съдбата си знае работата и за да не мислят, че футболна София е пипнала някакъв клубен връх, прати там и Литекс. Да се върнем към Локомотив и към английския начин на приемане на фактите. При нас се появява лицемерно понякога съчувствие към загубилия, на Острова се проявява силна симпатия. Така трябва да бъде през този сезон и от страна на медиите и на всички фенове в България. Така както преди време цесекари и левскари еднакво харесваха Нефтохимик заради футболната естетика, която демонстрираха. Така сега трябва, в труден за Локото момент, да го обгърнем със симпатия, за да може този тим да съхрани евроспособностите си, които да демонстрира догодина с повече шанс в Европа. Мъдростта в сравнение със "зелените" мачове с Брюж я имаше, нямаше го късметът. За останалите три отбора остава мисията да се класират по-напред в турнира на УЕФА. Да го направят освен за себе си, косвено и за Локо (Пд), който може да стане наш участник догодина дори с по-задно класиране в родния шампионат. Но с допълнителна квота, получена тъкмо от по-дълъг български престой в Европа. МИХАИЛ САВОВ
Loko
на 01.10.2005 г.
0
 
 
zaglavieto ne otgovaria na sadarjanieto na statiata i e tendenciozno. Blagodarim vi, ISTINSKI PLOVDIVCHANI, che sazdavate intrigi okolo otbora na Lokomotiv v tova trudno za nego vreme. Nadiavam se, che znaete obache, che edin den ste otgovariate pred Gospod za vsichko, koeto ste natvorili(vav vashia sluchai - razrushili) prez jivota si
атака
на 01.10.2005 г.
0
 
 
Плъховете започнаха да напускат потъващия кораб
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Ангел Кодинов с шесто място във финал от олимпийските квалификации в Сегед
Нов кошмар за "жълто-черните" юноши! Локомотив нанесе тежка загуба на Ботев при 16-годишните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: