ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пепо Пенчев: Отиваме със самочувствие в Ловеч
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:39 / 03.04.2009Коментари (0)5511
© Plovdiv24.bg
Доста кадрови проблеми има в Ботев преди гостуването на тима в Ловеч, предаде репортер на Plovdiv24.bg. След днешната следобедна тренировка ще бъде определена групата за мача. С проблеми вчера са били Мирослав Тодоров и Георги Семерджиев. Днес лекарският щаб ще каже дали двамата ще могат да вземат участие в мача. Лилчо Арсов почти сигурно ще попадне в групата, която ще пътува за Ловеч. Наказани пък са титулярните защитници Илиян Гаров и Апостол Попов. Тимът заминава днес следобед, където ще отседне в хотел, а сутринта ще проведе тонизираща тренировка. Мачът между Ботев и Литекс е в 19:00 часа на осветление.

"Чувствам се добре като старши-треньор на Ботев. Когато човек прави нещо, което обича, не може да бъде по друг начин. Наистина, ситуацията в която попаднах не е най-добрата като за дебют. Разбрахме се с ръководството, че съм треньор само временно, но аз казах и на момчетата, че това няма значение - футболът, който правим, трябва да го правим добре. Казал съм на футболистите да се концентрират върху играта си на терена и да не ги интересуват другите неща. Дано това, което сме направили през седмицата, бележи началото на прогреса ни, който трябва вече да покажем след поредицата загуби", това каза на първата си пресконференция изпълняващият длъжността старши-треньор на Ботев Петър Пенчев.

"Отиваме в Ловеч със самочувствие. През седмицата акцентирах върху това, че момчетата трябва да играят добър футбол, да има ред, тактическа дисциплина, всеки да си изпълнява поставените задачи, и така ще бъдем много по-близо до победата. Основното в играта е да се наслаждават на това, което правят. Изпълнявайки моите указания, вярвам, че ще се представим във възходяща линия", каза още Пепо Пенчев.

От клуба разясниха и ситуацията с липсата на треньор с лиценз "Про". В момента Костадин Ангелов си е подал оставката, но все още е на работа в клуба. Петър Пенчев има лиценз "А", който не му позволява да води отбора самостоятелно. Наредбата обаче не задължата Коце Ангелов да бъде непременно на резервната скамейка, така че той ще присъства като зрител на всеки мач, докато не бъде намерен друг треньор с лиценз "Про", а междувременно Пепо Пенчев ще води тима от скамейката.  За конкретния случай в Ловеч Костадин Ангелов е наказан и така или иначе ще изгледа двубоя от трибуните.
Още по темата: общо новини по темата: 5
05.04.2009
05.04.2009
04.04.2009
04.04.2009
02.04.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: