ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ванчо Траянов: Слагам край на кариерата, Локомотив винаги е бил моят втори дом
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 14.06.2018Коментари (4)6639
© Plovdiv24.bg
Дългогодишният футболист на Локомотив Пловдив Ванчо Траянов реши да сложи край на своята футболна кариера на 39-годишна възраст. Шампионът с "черно-белите" от 2004 година записа над 150 мача с екипа на "смърфовете", като със сърцата си игра спечели симпатиите на феновете през изминалите години. Той ще бъде запомнен като играч и човек, останал винаги верен на идеята Локомотив.

Ванчо Траянов разкри пред официалния сайт какви са неговите бъдещи планове. Той ще продължи да работи като скаут за Локомотив, а с огромния си опит във футбола ще помага и в детско-юношеската школа на отбора.

"Беше много трудно за мен, но реших да прекратя кариерата си на футболист. Благодаря на всеки един ръководител, треньор, съотборник, фен и приятел за оказаната помощ през състезателните ми години.

Това не е край, а началото на ново предизвикателство за мен. Ще работя като скаут за Локомотив, освен това ще помагам и на младите таланти в школата на отбора, ще им предам от опита си. Спекулации са твърденията, че ще продължа своята футболна кариера - няма да се състезавам повече.

Искам да изкажа огромни благодарности на ръководството, треньорите, съотборниците и феновете на тима. За мен е чест да съм част от "черно-бялото" семейство в последните години. Заедно сме преживели и добри, и не толкова добри моменти, но винаги съм чувствал Локомотив и Пловдив като мой втори дом.

Сега продължавам своето професионално развитие отново във футболните среди. Ще дам всичко от себе си в новото начинание. Радвам се, че ще продължа да работя за Локомотив, благодарен съм, че получих възможността отново да съм част от клуба", заяви Ванчо Траянов пред клубния сайт на черно-белите.

ПФК Локомотив изказва своите благодарности на Ванчо Траянов. Благодарим ти, Ванче! За нас бе истинска чест ти да играеш за любимия клуб! Благодарим ти за човечността, отдадеността и признателността. Огромна радост е за нас, че ще продължиш да работиш за Локомотив. Сигурни сме, че безценният ти опит ще в огромна помощ на клуба, написаха по този повод от Лаута.
Още по темата: общо новини по темата: 109
21.08.2018
09.08.2018
07.08.2018
02.08.2018
01.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 14.06.2018 г.
-3
 
 
трябва да земем футболисти от С.арабия -много са добри. другаря Крошарски да направи един завод там и да си пазят пясаците от градушка
0
 
 
Поклон пред един рядко срещан футболист, човек и спортсмен! Един велик шампион, който няма как да бъде забравен и равен с повечето от колегите му тогава. Успех Ванчо в бъдещите ти начинания, които за радост са отново свързани с Локомотив Пловдив! Много здраве на теб и тези, които обичаш!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: