ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо най-после с изразителна победа при Акрапович
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:22 / 04.05.2018Коментари (21)8156
От тази ситуация Димо Бакалов вкара първия гол за Локо
Локомотив Пловдив победи Славия с 3:1 в първия полуфинален плейоф в борбата за 7-ото място в шампионата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Димо Бакалов (17), Анте Аралица (56) и капитанът Веселин Марчев (67) вкараха за черно-белите, а Георги Йомов (2) бе точен за гостите.

Крайният победител в плейофа ще бъде излъчен след реванша, който е на 13 май на националния стадион "Васил Левски" в София.

Това бе четвърта победа на Локомотив при Бруно Акрапович (след 3 успеха с по 1:0), като за първи път черно-белите вкараха 3 попадения в един двубой под ръководството на босненския специалист.

От официалната ложа на Лаута двубоят бе изгледан от собственика на Локомотив Христо Крушарски, както и от бившия собственик на Ботев Димитър Христолов, който традиционно бе посрещнат радушно от привържениците на "смърфовете".

Мачът започна ужасяващо за пловдивчани, които допуснаха гол още при първата атака след началния съдийски сигнал. Иван Минчев напредна през центъра и пред пеналта комбинира с Момчил Цветанов. Той центрира към първа греда, където Димитър Везалов изпревари вратаря Антони Милина и отклони с глава. Топката отиде при непокрития Йомов, който от непосредствена близост вкара за 0:1.

В 17-ата минута Димо Бакалов върна черно-белите в мача. Той получи идеален пас от Парвиз Умарбаев, овладя с гърди в наказателното поле и разстреля вратаря за 1:1.

В 56-ата минута "смърфовете" стигнаха до пълен обрат в резултата. Умарбаев опита пробив отляво, като топката му бе избита, но попадна в Анте Аралица. Хърватинът моментално шутира от границата на пеналта, насочвайки кълбото неспасяемо в десния ъгъл на Стериакис за 2:1.

В 67-ата минута Локо увеличи преднината си. Димитър Велковски центрира от корнер на далечна греда, където Веселин Марчев от трудно положение засече с глава за 3:1.

Локо игра в състав:

Антони Милина, Муса Мохамед, Юрица Булят, Димитър Везалов, Димитър Велковски, Игор Банович, Парвиз Умарбаев (60- Янко Ангелов), Димо Бакалов, Абделхаким Буна, Анте Аралица (79- Филип Михалевич), Веселин Марчев (71- Симеон Райков).

Още по темата: общо новини по темата: 36
13.05.2018
13.05.2018
13.05.2018
13.05.2018
11.05.2018
10.05.2018
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Стикс, пич, по-леко с думите за хората на Спортклуб, че нещо си меко казано нахален.....ти кой беше да задаваш критерии за агитката ни, че не си спомням. Мери си малко коментарите, щото на Спортклуб още ходят хора, които от 30 години са на едно и също място там и не чоплят семки.....
+1
 
 
И респект за император Димитър Христолов... той неговото си го направи и се е оттеглил в заслужена почивка в централната трибуна на Лаута, както днес! Анте Аралица благодари на феновете за подкрепата- интересно някой от Спортклуб мисли ли се за поздравен?????
+1
 
 
Иначе очаквана победа за хората, които виждаха потенциала на Локомотив. Локо е с класа над Славия, в реванша ще си ги бием пак.Симеон Райков уникални изпълнения, по едно време нашите почнаха петички, разцъкване, настроени и много много футбол. Михалевич отново загатва за силни възможности. Локомтоив с Акрапович го чакат прекрасни години...
-1
 
 
Интересно беше как футболистите ни не поздравиха след мача трибуна Спортклуб. Не знам дали е случайно, но да чоплиш семки,както в Спортклуб, когато други се раздават цял мач, заслужава именно това, което получи трибуна Спортклуб. В трибуна Спортклуб трябва дасе пускат хора след като Бесика се напълни, другото е бездействие чрез действието на семкаджийството! Не на семките, всеки футболист на ЛОКОМОТИВ казва, че благодари за подкрепата на агитката, не на семките! С бездействието си Спортклуб вреди на футболистите на ЛОКОМОТИВ, вреди на имиджа на агитката ни, заради намалялата бройка, вреди и на себе си като хора- да предпочетеш удобството пред КЛУБА ЛОКОМОТИВ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 04.05.2018 г.
-2
 
 
машини! убихми ги тея на Венци слабаците . там ше ги разцепим и в ЛЕ . густо майна. саде Локо , да идва бат Мите за президент и да ги почвами нарет ! бати Митко завинаги един от нас -истински локомотивиц
с .. . с. с.с .с с. с.с
+2
 
 
Добър мач, дано късмета да не ни изостави в София. Честита победа ЛОКОМОТИВЦИ. ...... и САМО .....
-3
 
 
И кво ? Пак 100 селтака начело с Митко Крумовски :) Няма такава излагация :)
+3
 
 
На този отбор му липсваше самочувствие в тази серия от лоши резултати и най-важното слаба и безидейна игра след като в началото на първенството тръгна убедително. За това говори не само жестовете на Анте след гола му. Такива спринтове в опит за преса при резултат 3:1 липсваха даже когато губехме в резултата. Дано тази победа вдъхне самочувствие и да започнем малко по уверено, защото търпението почваше да се губи. Освен това никой не дава пет пари за Лига европа на този етап, публиката иска да вижда дух и желание.
Сподели какво ново....
на 04.05.2018 г.
+1
 
 
Можело значи , но защо сега в края на сезона се разиграхте. Или пък Славия не дадоха най - доброто от себе си ? Все пак хубава победа ! Макар че докато Крушата е там , стадиона ще е все така празен .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: