ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица благодари на Ботев и обяви плана за зимна подготовка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:06 / 10.12.2017Коментари (1)8006
© Plovdiv24.bg
След края на есенния дял на първенството във Втора лига представителния тим на "Марица" бе разпуснат в почивка. Маричани се завърнаха в професионалния футбол след дълги години отсъствие, сбъдвайки мечтата на своите фенове.

"Жълто-сините" завършиха годината със серия от 4 победи, 4 равенства и само 1 загуба в последните си 9 шампионатни срещи. "Марица" ще зимува на 10-то място във временното класиране, само на 5 точки от четвъртия.

Президентът на клуба Христо Христов благодари на ръководството на "Ботев" за предоставения терен и гостоприемството. Както е известно, "Марица" играеше през есента домакинските си мачове на базата на "канарчетата" в квартал "Коматево".

През пролетта маричани ще се завърнат в "Кършияка" за радост на своите привърженици. Президентът на маричани благодари и на всички, които са оказали помощ на клуба, както и на кмета на район "Северен" г-н Ральо Ралев.

Христов определи изминалия полусезон като успешен и декларира своята подкрепа за треньорския щаб на представителния тим, който ще води състава и през пролетта. Треньорът Стоян Димитров, заедно със своите помощници, успя да изгради един много добър колектив и да мотивира тимът така, че неговото представяне и резултатите му да вървят във възходяща линия през полусезона.

"Марица" ще започне подготовка за пролетния дял на първенството на 8 януари. Тогава футболистите ще бъдат събрани на стадиона край Захарната фабрика за първа тренировка. Съставът на отбора в общи линии ще бъде запазен, като ще бъдат привлечени двама-трима опитни футболисти, които да вдигнат класата и самочувствието на отбора.

Тимът ще започне подготовката си в Пловдив, на подходящ терен с оглед метеорологичната обстановка, като се планира и едноседмичен лагер.

Още по темата: общо новини по темата: 97
14.04.2019
09.04.2019
07.04.2019
14.09.2018
02.07.2018
09.06.2018
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За какво по точно благодарят на г-н Ральо Ралев?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Марица: Предстои ни трудна футболна битка
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Неопитен съдия свири гостуване на Марица
Ботев с трудна победа над Марица
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: