ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (28)
Bet365 - най-доброто приложение за залози от смартфон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:11 / 04.07.2017Коментари (0)2031
©
С повече от 23 млн. активни играчи, сред които и стотици хиляди български играчи, Bet365 се нарежда като убедителен номер едно в класацията за най-използвани букмейкърски къщи в света. Освен най-добрите коефициенти в индустрията и най-големият избор от възможности за залози, една от големите причини за господството на този букмейкър е това, че той има най-удобната и най-функционална платформа за мобилни залози. В днешно време, все по-голяма част от трафика в интернет започва да идва от мобилни устройства, а същата тенденция се забелязва и при трафика в букмейкърските къщи.

Това, с което винаги Bet365 са се различавали от големите английски компании за спортни залози като William Hill и BetVictor, е тяхното отсъствие от улиците с физически пунктове за залози за сметка на фокусирането върху разработването на най-добрите възможности за онлайн залози.

Една от тези възможности е мобилното приложение на букмейкъра, в което ще намерите пълната гама от екстри и функции на сайта, в това число и услугата за пряко предаване на спортни събития. Както може би част от вас знаят, Bet365 предлага на клиентите си безплатната услуга за гледане на над 100 000 събития от спортния свят всяка година. Услугата е безплатна за всички регистрирани клиенти на компанията с поне някакви средства в сметката си, а сред предлаганите за пряко предаване събития са и футболните мачове от първенствата на Испания, Италия, Германия, Холандия, Португалия, Франция, Турция и много други.

Bet365 е един от малкото сайтове за залози, който е добавил функцията си за пряко предаване в своето мобилно приложение.

Той бе и един от първите, които пуснаха превърналата се в стандарт днес функция "Кеш аут", позволяваща на потребителите да завземат целия контрол върху залозите си и да ги затварят, гарантирайки си печалба, когато те се развиват добре. Кеш аутът се използва най-често в залозите на живо, а Bet365 има най-обширната и най-впечатляващата услуга за залози на живо, която е разположена върху бърза за навигиране и лесна за използване платформа, гарантираща ви, че никога няма да изпуснете залог заради забавяне в системата.

Мобилната платформа на английския букмейкър изглежда страхотно на всякакви устройства. Доволни ще останал потребителите и на Android смартфони и таблети, и на Iphone и iPad притежателите. Имайте предвид, че приложението за Андроид не може да бъде открито в Google Play, тъй като апликациите с хазартни игри с реални пари са с разрез с правилата на Google. За да го изтеглите, трябва да влезете в сайта на букмейкъра от браузъра на телефона си. Apple потребителите нямат такива ограничения и могат спокойно да свалят апликацията от iTunes.

Софтуерът е надежден и бърз. Макар сайтът да е пълен с различни раздели, те са организирани достатъчно добре, че да спестят от времето на потребителите и достигането до желания пазар да не из изглежда като прекосяването на планина.

Възможността за пълен контрол върху акаунта си от приложението е също един голям плюс за Bet365. Депозитите и тегленията са прост процес, а страхотната поддръжка на клиентите е винаги на един клик разстояние, независимо дали сте у дома пред компютъра или на път със смартфон в ръка.

Bet365 е истински гигант в света на онлайн хазарта и неговото бързо и модерно приложение стои като черешка на тортата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Тотална доминация и домакинска атмосфера!
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Героят на Ботев: Не допускаме голове и ставаме още по-силни
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: